2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304844 بازدید | 469 پست

#پسرزایی

🌸🍃بر طبق پیشنهاد طب سنتی اگر طبع تان سرد است و قصد دارید پسردار شوید مصرف این خوراکی ها توصیه می شوند:

انواع مربای زردک، زنجبیل، ترنجبین و نارگیل، غذاهایی همچون حلیم با گوشت بزغاله، قلیه با ادویه های گرم همچون دارچین ، پسته، نخوداب با دارچین، زعفران و ، قلیه کدو و شلغم و شربت سیب، عصاره گوشت، خوراک نخود و  سیر، زرده تخم مرغ عسلی

🌸🍃و مرد برای افزایش سیمن(اسپرم) باید از فلفل ، خاگینه، عرق کاسنیسه ماه قبل از لقاح، به ، گلابی و سیب ، عسل و زنجبیل استفاده کند

🌸🍃پرهیز از  مصرف مواد غذایی مانند:

پیاز – کرفس – مائ الشعیر – لبنیات -گوشت سفید – غذاهای دریایی که طبع سرد دارند

🌸🍃اگر لقاح روز اوولاسیون (تخمک گذاری) باشد احتمال پسر شدن بیشتر است وهر چه لقاح از زمان اوولاسیون یا تخمک گذاری دور شود مثلا تا سه روز قبل یا بعد احتمال دختر شد ن بیشتر است

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتربه من گفت ویتامینc اصلا نخورید حتی مرکبات چون اسیدی میکنه .حالا برای مردارو نمیدونم چرا

بعضی خوراکیها وقتی وارد بدن میشن خاصیتشون عوض میسه مثلا مرکبات اسیدی هستن ولی وقتی وارد بدن میشن خاصیت قلیایی پیدا میکنن

گوشت قرمز قلیاییهست ولی وارد بدن که میشه اسیدی میشه

من توی رژیمم‌ لیمو ترش دارم چون خیلی قلیایی میکنه

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️
كساني هستن ميگن ما گرمي جان خورديم ! چندين ماه!!! لبنيات نخورديم! اخرشم دختر دار شديم! علتش اينه ! ...

دوست عزیزم 

همه‌ی مطالبت عالیه 

فقط عرق کاسنی رو من دکترم تاکید کرد که خودمم بخورم چون قلیایی میکنه و‌عروق رحم‌رو باز میکنه.

https://farzand.net/ovulation-calculator 

ماشين حساب تخمكگذاري براي پريود منظم

لينك. قبلي هم براي پريود نامنظم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
دوست عزیزم  همه‌ی مطالبت عالیه  فقط عرق کاسنی رو من دکترم تاکید کرد که خودمم بخورم چون ق ...

تا من ميدونم خانوما بخورن دختر دار ميشن، اقايون بخورن پسر دار

بازم هر طور صلاحه عزيزم

تا من ميدونم خانوما بخورن دختر دار ميشن، اقايون بخورن پسر دار بازم هر طور صلاحه عزيزم

ممنون از نظرت دوستم 

هر اطلاعاتی داشتی برامون بذار عزیزم 

انشالله به ارزوهات برسی 🙏🙏🙏

ممنون از نظرت دوستم  هر اطلاعاتی داشتی برامون بذار عزیزم  انشالله به ارزوهات برسی 🙏🙏🙏

ممنونم رز عزیزم

بالا ماشین حساب تخمکگذاری رو لینک گذاشتم خواستی میتونی استفاده کنی

ممنونم رز عزیزم بالا ماشین حساب تخمکگذاری رو لینک گذاشتم خواستی میتونی استفاده کنی

ممنون گلم 

خیلی خانومی

ممنونم رز عزیزم بالا ماشین حساب تخمکگذاری رو لینک گذاشتم خواستی میتونی استفاده کنی

ازمایش اسپرم هم برات بفرستم میتونی بهم بگی برای پسردار شدن مناسبه یا نه؟؟

[QUOTE=74303805]ازمایش اسپرم هم برات بفرستم میتونی بهم بگی برای پسردار شدن مناسبه یا نه؟؟[/

تعدد اسپرم و حرکتش خوبه!؟

اگه خوبه که واسه پسردار شدن مشکلی نداری

به آرزوهات برسی انشالله

راستش عشق جان من متوجه نمیشم!!! چه آزمایش طولانی

زمان ما دو سه مورد بررسی میشد 

ابن مثل نامه اعمال طولانی  

واستا دو سه نفر رو تگ كنم ببينن همه چي خوبه؟؟

راستش عشق جان من متوجه نمیشم!!! چه آزمایش طولانی زمان ما دو سه مورد بررسی میشد  ابن مثل ...

مرسی قربونت برم 

دقیقا خیلی طولانی  بود  🤣🤣🤣