2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304844 بازدید | 469 پست
خب مشکل این هست که من قبل از استفاده از داروها و با وجود عفونت اقدام کردم.....حالا وجود عفونت روی جن ...

ولیکن بسته به نوع عفونت 

اینطور که من توی اینترنت خوندم

Ph واژن تغییر میکنه

و قطعا روی جنسیت هم تاثیر میذاره

اصلا دوش واژینال برای تغییر ph واژن بود دیگه.....شما که عفونت داشتید این کار رو انجام ندیدیم با اجازه پزشک انجام بدید

میتونه براتون خطر ناک باشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

هم‌ترین عاملی که می‏تواند در تعیین جنسیت جنین نقش داشته باشد، pH ناحیه واژن است. در زمان تخمک ‏گذاری، ترشحات دهانه رحم قلیایی و رقیق است و باعث تسهیل حرکت اسپرم می‏شود و شانس پسرشدن جنین بیشتر است. هرچه از زمان تخمک‏ گذاری بگذرد، میزان قلیایی بودن واژن کاهش می‏یابد و احتمال اینکه جنین دختر شود افزایش پیدا می‏کند اما ابتلا به عفونت‏های مختلف در خانم‏ها، pH ناحیه واژن را آنقدر تغییر نمی‏دهد که روی تعیین جنسیت جنین نقش داشته باشد.

منم این مطلب خوندم و نمی دونم چقدر صحت داره.....اگه من سربلند از این آزمایش بیرون اومدم یعنی درسته  .....چند روزیه پریودم عقب افتاده ولی هنوز چک نکردم.

Be nice😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم‌ترین عاملی که می‏تواند در تعیین جنسیت جنین نقش داشته باشد، pH ناحیه واژن است. در زمان تخمک ‏گذاری ...

انشالله سالم به دنيا بياد

ولي نوع عفونت خيلي مهمه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

شمعدونی جون ممنون از تاپیکت منم میخوام رژیم و شروع کنم یه دختر گل شیش ساله دارم دوست دارم دومی پسر بشه . انشالله بتونم از کمکت استفاده کنم دوستم .و اینکه شما خودت عزیزم بچه داری عایا ؟

شمعدونی جون ممنون از تاپیکت منم میخوام رژیم و شروع کنم یه دختر گل شیش ساله دارم دوست دارم دومی پسر ب ...

بله ی پسر و ی دختر