2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304847 بازدید | 469 پست
خسته نباشی استارتر من خیلی وقته تاپيکت رو دنبال میکنم من ميخام بدون رفتن به دکتر واسه پسر اقدام کنم ...

سلام عزیزم

اگه مشکل خاصی نداری( عفونت و کمبود ویتامین d کم خونی و....)

همسرت هم مشکل خاصی نداره( کم خونی و کمبود ویتامینd و بدشگلی یا کم تعدادی اسپرم)بله کافی هست...

واسه ویتامین d بخرید مصرف کنید

فولیک اسید هم هر دوتون قبل اقدام ی مدت مصرف کنید

کلا به سلامت و قوی بودن بدنت برس

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله مفید باشه

اگه شما هم

از این تاپیک استفاده کردید

و براتون تجربیات من مفید بود

حتما توی تاپیک اعلام کنین

تا منم توی شادی تون سهیم بشم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
مثل اپليكاتور كه باهاش قرص يا ژل رو ميزني، استفاده بايد بكني فقط دقت كن بعد استفاده خوب بشوري بذاري ...

ببخشيد بعضي هاميگن استفاده ازجوش شيرين باعث نقص جنين ميشه درسته آيا؟؟؟؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
موادی که برای تهیه خاگینه تبریزی نیاز دارید شامل موارد زیر است   پنج قاشق غذاخوری آرد ، ...

عزيزم من يه دوستي دارم 3تادختر داره خيلي پسر دوست داره ميشه راهنماييم كني تا بهش بگم خودش ميگه دو قلو دو پسر ميخواد ميدونين چطور دوقلو ميشه با دارو باردار شد؟؟؟تاپيكت روميخونم براش و ميتونم هرسوالي داشتم ازت بپرسم؟اگه كمكش كني بخدا خيلي براتون دعاي خير ميكنه

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
عزيزم من يه دوستي دارم 3تادختر داره خيلي پسر دوست داره ميشه راهنماييم كني تا بهش بگم خودش ميگه دو قل ...

دوقولويي

كه فقط ارثي هست

يا بايد بره دوستتون دارو بخوره كه بيشتر از ي تخمك ازاد كنه

واسه تغيير محيط واژن

نه نشنيدم كه ضرري داشته 

فقط بعضيا مقدار رو زياد ميزنن و باعث عفونت ميشه در بدنشون

بايد حتما به دستور درست عمل كرد

دوقولويي كه فقط ارثي هست يا بايد بره دوستتون دارو بخوره كه بيشتر از ي تخمك ازاد كنه واسه تغيير مح ...

ممنون عزيزم.من تاپيكتون رو ميخونم و هرسوالي داشتم ازتون ميپرسم

دوقولويي كه فقط ارثي هست يا بايد بره دوستتون دارو بخوره كه بيشتر از ي تخمك ازاد كنه واسه تغيير مح ...

ببخشين بايد دقيقا تو همين ماه هايي كه گفتين حامله بشه؟؟؟آخه ميخواد از الان رزيم روشروع كنه

موادی که برای تهیه خاگینه تبریزی نیاز دارید شامل موارد زیر است   پنج قاشق غذاخوری آرد ، ...

ببخشين كسي كه همش صبحانه تخم مرغ ميخوره با رب وبدون رب وكسي كه شوهرش هرصبح تخم مرغ ميخوره چي؟؟؟اگه زن تخم مرغ بخوره عيبي داره؟ازنظركلسيم وسديم

سلام شمعدونی جون من شوهرم کمخونی داره منم دارم اما برای اون بیشتره‌

یعنی تاثیری داره روی تعیین جنسیت؟؟؟؟

بزغاله ها وقتی ناراحتن صداشون بزغالود میشه  تو اگه بیل گیتس بودی باغچه خودتو بیل میگیتسیدی😏🖖
سلام شمعدونی جون من شوهرم کمخونی داره منم دارم اما برای اون بیشتره‌ یعنی تاثیری داره روی تعیین جنسی ...

ببین کم خونی رو یادم نیست

اگه خودت حال داشتی تاپیک پسر دار شدن که لینکش رو همینجا گذاشتم بخون

ولی واسه مرد توصیه شده گوشت زیاد بخوره ،به جاش کلسیم نخوره اصلا

اینو یادمه

سلام...من چند وقتی هست تایپیک شما رو دنبال می کنم تقریبا اون چیزای باید رو رعایت کردم و این ماه اقدام کردم فقط روزی که دو تا خط کیت ظاهر شد....اما بعد اقدام سوزش و خارش داشتم که با مراجعه به دکتر فهمیدم عفونت و زخم دارم که در حال حاضر دارو استفاده می کنم....بنظرتون با وجود عفونت هم امکانش هست پسر دار شد؟

Be nice😊

سلام...من چند وقتی هست تایپیک شما رو دنبال می کنم تقریبا اون چیزای باید رو رعایت کردم و این ماه اقدا ...

سلام عزیزم

اگه عفونت و زخم داری 

خود داروها ی مقدار ph واژن رو تغییر میدن

و باید حتما از نظر سلامت هم بذاری عفونتت خوب بشه

بعد اقدام کنی

نگران نباش

سلام عزیزم اگه عفونت و زخم داری  خود داروها ی مقدار ph واژن رو تغییر میدن و باید حتما از نظر ...

خب مشکل این هست که من قبل از استفاده از داروها و با وجود عفونت اقدام کردم.....حالا وجود عفونت روی جنسیت هم تاثیر میزاره؟

Be nice😊

خب مشکل این هست که من قبل از استفاده از داروها و با وجود عفونت اقدام کردم.....حالا وجود عفونت روی جن ...

عزیزم اینکه ph واژن شما رو عفونت اسیدی کرده یا قلیایی 

خوب من نمی دونم.... فک کنم نیاز داره ph واژن رو اندازه بگیرید ...

بستگی به عفونت و دارو ... داره

ولی بیشتر اوقات عفونت مانع میشه که فرد باردار بشه 

الان باردار هستید؟ چک کردین؟