2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304848 بازدید | 469 پست

سلام بچه ها

من از اول تاپیک با دقت خوندم

من از منابع مختلف پیام ها رو گذاشتم

الان میبینم بعضی جاها گفتن کنجد بخورین چون ارژنین داره

بعضی جاها گفتن کلسیم داره نخورید

کنجد برای افزایش اسپرم توصیه شده

چیزهای دیگه ای هم وجود دارن که ارژنین دارن ولی کلسیم بالا هم ندارن، ارده و کنجد کلسیمشون بالا هست

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
سلام شمعدونی جان ممنون بابت زحمت و مطالبت انشالله خدا بچتو واست حفظ کنه من امروز 4پریودمه شب اقدام ...

شب اقدام خاگینه درست کنید بخورید

همسرتونم دسر توت فرنگی با موز بخورن و شکلات

شستشوی واژینال و فولیک اسید 

قرص ویتامین e و ویتامین d بخور اگه بدنت کمبود داره

پوزیشن ها رو توی صفحه ببین

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پلی کستیک نیست سونو رفتم گفت کیست نداری فقط تخمدانت تنبله

صفحه ۴ رو ببین

ی لینک هست

آدرس ماشین حساب تخمکگذاری، برای پریود نا منظم

صفحه رو ذخیره کردم برا بعدا 

من عقدم.. شوهرم پسر خیلی دوست داره 

میگه از الان گرمی بخور بچه مون پسر شه   

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود
صفحه رو ذخیره کردم برا بعدا  من عقدم.. شوهرم پسر خیلی دوست داره  میگه از الان گرمی بخور ...

بگو به گرمی و سردی خوردن نیست!

بگو به گرمی و سردی خوردن نیست!

اشی‌مشی سابق هستم... واردکننده انواع و اقسام پارچه‌های جنس خوب با قیمت عالی... آدرس کانال تلگرام Parchesara121@ ... سفارش تایپ و پاورپوینت با مناسب‌ترین قیمت پذیرفته میشود
فقط خاگینه چجوری درست کنم

موادی که برای تهیه خاگینه تبریزی نیاز دارید شامل موارد زیر است 

پنج قاشق غذاخوری آرد ، نصف قاشق چایخوری پودر گل محمدی ،نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ، پنج عدد تخم مرغ ، یک چهار قاشق چایخوری زعفران دم کرده  ، کره ، مغز گردو و پودر هل به میزان لازم

شیره ی خرما  

داخل کاسه ای تخم مرغ ها را شکسته و با یک چنگال خوب هم بزنید آرد را الک کرده و کم کم به تخم مرغ اضافه کنید و با چنگال هم بزنید و مابقی مواد را هم بیفزایید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست شود- داخل یک تابه کمی روغن را داغ کنید و مایع خاگینه را داخل تابه بریزید و حرارت را کم کنید تا سرخ شود ، پس از اینکه یک طرف خاگینه سرخ شد آنرا برگردانده و طرف دیگر را هم سرخ کنید داخل یک صافی یا روی یک دستمال تمیز قرار بدهید تا روغن آن کم شود 

در مرحله آخر شیره خرما را هم اضافه کرده برش بزنید و داخل  ظرف مناسب بچینید و با گردو و دارچین تزیین کنید

اولی همون پررنگه هست و بعدیا رو گذاشتم

همون دو خطه روز تخمکگذاری تون هست

روز قبل و همون روز

پسر میشه😍