2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304848 بازدید | 469 پست
براینک پریودبشیم چی بخوریم.خوب باش

تخم گشنیز دم کن بخور

قاعده آور هست

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پریودیام منظم نیست چطوری تخمک گذاریم متوجه بشم کی هست

سونوگرافی بهترین و دقیق ترین هست

ولی بالا توی تاپیک لینک نرم افزار آنلاین تخمکگذاری برای پریودهای نامنظمم هست بگردی پیدا میکنیش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
من نظر هارو نخوندم ولی با توجه به موضوع تاپیک، میتونم بگم:هرچه دلم خواست نه آن می‌شود هرچه خدا خواست ...

خوب چرا اومدی داخل تاپیک عزیزم پس؟

سونوگرافی بهترین و دقیق ترین هست ولی بالا توی تاپیک لینک نرم افزار آنلاین تخمکگذاری برای پریودهای ن ...

یعنی هرماه ک میخوام اقدام کنم برم سونو اگه نشد دوباره ماه بعد

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
سونوگرافی بهترین و دقیق ترین هست ولی بالا توی تاپیک لینک نرم افزار آنلاین تخمکگذاری برای پریودهای ن ...

لینک کجان من نمیبینم

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
یعنی هرماه ک میخوام اقدام کنم برم سونو اگه نشد دوباره ماه بعد

نه وقت تقریبیش دستت میاد دیگه

ولی حتما مشکل پریودت رو حل کن 

که منظم بشی

نه وقت تقریبیش دستت میاد دیگه ولی حتما مشکل پریودت رو حل کن  که منظم بشی

خب برا جنسیت وقت تقریبی ک خوب نیست باید دقیق باشه یه کیت هایی هست زمان تخمک گذاری اونا چطوره

خب برا جنسیت وقت تقریبی ک خوب نیست باید دقیق باشه یه کیت هایی هست زمان تخمک گذاری اونا چطوره

اونام خییلی خوبه، ولی اگه تخمدانت پلی کیستیک باشه 

همش دو خط نشون میده

اونام خییلی خوبه، ولی اگه تخمدانت پلی کیستیک باشه  همش دو خط نشون میده

پلی کستیک نیست سونو رفتم گفت کیست نداری فقط تخمدانت تنبله

سلام شمعدونی جان ممنون بابت زحمت و مطالبت انشالله خدا بچتو واست حفظ کنه

من امروز 4پریودمه

شب اقدام بهتره سیبزمینی بخورم یا بادمجون؟؟؟!!!!😶

شوهرم چی

همرو خوندما ولی اینو بگی مطمئنتر میشم

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...