2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304857 بازدید | 469 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیز میشه آدرسشو بدی

کوچه سوم بلوارامین یعنی دقیقا بعد از پل صفاییه .تا ته کوچه که بری به خیابون ساحلی میرسی سمت راستت مرکز مشاوره مامایی صموتی هستش .بزنگی صدوهجده شمارشو میده زنگ بزن نوبت بگیر 

کوچه سوم بلوارامین یعنی دقیقا بعد از پل صفاییه .تا ته کوچه که بری به خیابون ساحلی میرسی سمت راستت مر ...

ممنون عزیزم😚

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
یه سوال کاسنی بایدمرد بخوره یازن؟؟یاهردو؟؟والا هرکی یه نظری داره منم گیج شدم    

کاسنی میخوای پسر دار بشی؟؟؟ شوهرت باید بخوره

ولی اگه دختر میخ

ای خودت باید بخوری

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
کاسنی میخوای پسر دار بشی؟؟؟ شوهرت باید بخوره ولی اگه دختر میخ ای خودت باید بخوری

براپسرواینک چ جوری بخوره دمنوش یا پودرشو بخوره باآب؟؟

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

براپسرواینک چ جوری بخوره دمنوش یا پودرشو بخوره باآب؟؟

فرقی نداره

ولی عرق کاسنی واسه پسر دار شدن توصیه شده به مرد 

الان فصل خوبی واسه شروع رژیم پسر اوری

توت فرنگی 

گوجه فرنگی 

سیب

اینا توی بازار هست،شیرینی های عیدم که همه گرم هستن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
فرقی نداره ولی عرق کاسنی واسه پسر دار شدن توصیه شده به مرد 

آخه عرقش سرده  و بیشتریا گیاهشو گرفتن..من برگشو براشوهرم خریدم همون کفایت میکنه یاباید ریشه شم بخرم

آخه عرقش سرده  و بیشتریا گیاهشو گرفتن..من برگشو براشوهرم خریدم همون کفایت میکنه یاباید ریشه شم ...

ببین اصلا این غلطه که بگی گرمی جات بچه رو پسر میکنه

نه !!

اصلا علمی نیست

اگه تاپیک رو با دقت میخوندی متوجه میشدی

خوراکی های گرمی هستن که بدن رو اسیدی میکنن و اصلا نباید خورده بشن

یا خوراکی های متعادلی که به خاطر پتاسیم زیاد واسه پسر اوری مفید هستن مثل موز که مرد باید بخوره زیاااد

یا هندوانه

کلسیم در هر صورتی حذف

کنجد هم چون کلسیم داره توصیه میشه خورده نشه با اینکه گرمه

ببین اصلا این غلطه که بگی گرمی جات بچه رو پسر میکنه نه !! اصلا علمی نیست اگه تاپیک رو با دقت میخو ...

اتفاقا کلمه ب کلمه  تاپیکوخوندم ...و دقیقن سرهمین مسئله توافق ندارن و یکی میگ ریشه یکی میگه برگ یکی میگ.عرق واقعا آدم میمونه

اتفاقا کلمه ب کلمه  تاپیکوخوندم ...و دقیقن سرهمین مسئله توافق ندارن و یکی میگ ریشه یکی میگه برگ ...

عرق کاسنی از این نظر که دارای مقادیر بالای پتاسیم است با این مکانیسم می تواند در افزایش احتمال پسر دار شدن موثر باشد. اما مهمتر از ان رعایت رژیم غذایی ذکر شده است

برای افزایش احتمال پسر دار شدن شما باید غذاهایی را دریافت کنید که سدیم و پتاسیم بالایی دارند، اما حاوی کلسیم و منیزیم پایینی هستند. برای رسیدن به هدف باید توصیه های زیر را به کار بندید:

افزایش دریافت سدیم: با اضافه کردن نمک به غذاها

افزایش دریافت پتاسیم: با دریافت میوه (تازه و خشک)، سبزی (مثل سالاد) و حبوبات

کاهش دریافت کلسیم: با کاهش دریافت لبنیات

توصیه می شود این نوع رژیم غذایی حداقل چند دوره قاعدگی : https://niniban.com/fa/news/71371پیش از باردار شدن اغاز شود. با توجه به تاثیراتی که این نوع رژیم در مادر دارد و این که مواد غذایی مورد استفاده باید تامین کننده تمامی نیازهای بدن به مواد مغذی باشد