2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304858 بازدید | 469 پست

سلام شمعدونی جون تو برگه ای که دکتر برا تعیین جنسبت بهم داده خوردن مرکبات تاکید شده در حالی که شما میگید به خاطر اسیدی بودن نباید خورده بشه! بعدشم خودرن کنجد سفید تفت داده شور هم پیشنهاد شده. خوبه این مورد؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شمعدونی جون تو برگه ای که دکتر برا تعیین جنسبت بهم داده خوردن مرکبات تاکید شده در حالی که شما م ...

كنجد سرشار از كلسيم هست كه!كلسيم واسه پسردار شدن خوب نيست

ولي باز شوري خوردن و خوردن چيزهاي شور و تفت داده شده واسه پسر دار شدن خوبه  

مركبات اسيدي هستن! نمي دونم چطور به شما پيشنهاد شدن!اصلا واسه پسردار شدن هر چيزي كه خاصيت اسيدي داره و بدن رو اسيدي ميكنه نبايد بخوري

اينكه ي عده ميگن گرمی جات باید بخوری غلطه، باید چیزایی بخوری بدنت رو قلیایی کنن

پتاسیم ویتامین d  آهن. فولیک اسید

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
ی سوال دیگه همسرم آز اسپرمش اکی بود.لازمه بازم تقویت کنه اگه آره با چی؟ گرده نخل خرما.جینسینگ یا ژل ...

گرده نخل، ویتامین d,جگر،موز،پسته،آهن،زینک،چای دارچین،زنجبیل( این دوتا رو توی همه غذاهات بریز)

و اینکه طب اسلامی توصیه کرده مرد عرق کاسنی بخوره( زن بخوره دختر میشه، مرد بخوره پسر....)

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
شمعدونی جون ببخش خیلی میپرسم قرص پتاسیم هم خوبه بخورم؟

معمولا با خوردن موز و هندوانه ( آقایان) تامینش میکنن

شمعدونی جون ببخش خیلی میپرسم قرص پتاسیم هم خوبه بخورم؟

خواص گرده نخل:

( خود گرده نخل پتاسیم زیادی داره)

خواص گرده نخل برای خانم ها و آقایان:

این میوه سرشار از کربوهیدارت، پتاسیم، آهن و فسفر است. ماده دیگری که محصول این درخت بوده و کمتر شناخته شده؛ گرده خرما یا دانه گرده خرما است.

گرده نخل حاوی خواص دارویی فراوان است: از جمله مبارزه با بیماری های مختلف بدن و بهبود باروری. در بین اجزاء آن، استروژن (هورمون جنسی) وجود دارد که تولید تخمک ها را فعال کرده و چرخه قاعدگی زنان را منظم می کند. در مورد مردان، کیفیت اسپرم ها را بهبود می بخشد از این رو تعداد اسپرمانوزوئید را افزایش داده و باعث تحرک آنها می شود.

این مشخصات، گرده خرما را تبدیل به یک تقویت کننده جنسی طبیعی می کند تا با عدم میل جنسی مبارزه کرده و میل جنسی در زنان و مردان را افزایش دهد. گرده نخل دارای تقریبا 17 درصد گلوکز، 22 درصد پروتئین، 54 درصد کلسیم و ویتامین B7 و B است. عناصر معدنی مانند فسفر، منیزیم، پتاسیم، آهن و هورمون استرون نیز در بین عناصر آن یافت می شوند. علاوه بر این، سرشار از آنزیم های مورد نیاز برای متابولیسم است و همچنین دارای روغن های آنتی اکسیدان برای فعال سازی و احیا سلول های بدن است.

گرده نخل چطور مصرف کنه؟

طریقه ی مصرف گرده نخل برای درمان ناباروری و بهبود کیفیت اسپرم آقایان :

درخت نخل یا رطب یکی از گیاهان بومی شمال آفریقا است و همچنین در عربستان و خلیج فارس کشت می شود. در واقع، گرده نخل به طور گسترده و به صورت درمانی سنتی برای درمان ناباروری مردان مورد استفاده قرار گرفته است. در واقع، گرده نخل حاوی استرادویل و زردینه است که می توانند تاثیر مثبتی بر کیفیت اسپرم ها داشته باشند. محققان ایرانی در سال 2014 مطالعه تجربی جهت بررسی اثر گرده نخل بر روی پارامترهای اسپرم و همچنین سیستم تولید مثل موش صحرایی بالغ نر انجام دادند. این مطالعه در مجله پزشکی باروری ایران منتشر شده است.

برای پسر دار شدن، چند روز و چگونه گرده نخل مصرف شود:

تجویز خوراکی گرده نخل تنها 35 روز پس از شروع مصرف آن، افزایش تعداد اسپرم، کیفیت DNA و تحرک را نشان داده است. تقریبا 36 موش صحرایی در این مطالعه بررسی شده و به چندین گروه تجربی تقسیم شدند که هر کدام از این گروه ها، دوزهای مختلف از گرده نخل را مصرف کرده بود. محققان نمونه خون گرفته تا سطح خون مشخص شود و دریافتند 120 و 240 میلی گرم/ کیلوگرم از دوز به میزان قابل توجهی بر بهبود کیفیت اسپرم ها تاثیرگذار است. مردان می توانند یک قاشق چایخوری را در آب جوش حل کرده و در صورت دلخواه به همراه یک قاشق چایخوری عسل قبل از صبحانه مصرف کنند.

سلام من یه سوال داشتم من میخوام رژیم پسر بگیرم

بنظرتون از فروردین به بعد رژیم بگیرم بهتر نیست؟

چون میگن تو بهار توت فرنگی و انگور و اینجور چیزا که واسه پسر زیاده 

و اینکه چه جوریه این تاپیتکو سیو کنم برا خودم تا بعدا بتونم پیداش کنم

سلام من یه سوال داشتم من میخوام رژیم پسر بگیرم بنظرتون از فروردین به بعد رژیم بگیرم بهتر نیست؟ چون ...

سومين علامت پايين قسمت تاپيپ نظر سيو هست

اولي❤️↩️ سومي سيو 

سلام من یه سوال داشتم من میخوام رژیم پسر بگیرم بنظرتون از فروردین به بعد رژیم بگیرم بهتر نیست؟ چون ...

عزيزم از الان شروع كن،چون بايد ازمايش پيش از بارداري بدي، خودت و همسرت

چيزي تا بهار نمونده،شما اسفند و فروردين و ارديبهشت رو رژيم ميگيري

عزيزم از الان شروع كن،چون بايد ازمايش پيش از بارداري بدي، خودت و همسرت چيزي تا بهار نمونده،شما اسفن ...

عزیزم  خیلی لذت بردم   ازمطالبت👏👏👏👏👏

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

عزیزم  خیلی لذت بردم   ازمطالبت👏👏👏👏👏

انشالله حکمت خدا با خواسته شما یکی بشه عزیز دل

فرزند پسر سالم و صالح انشالله