2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304859 بازدید | 469 پست
ببین ارده گرمه و خوبه ولی خودت توی رژیمت نذار برای افزایش هجم اسپرم شوهرت well man بخر ، بده بهش ...

همسرم ازمايش اسپرم دادA+B=39تحرك وتعداداسپرم ٨٣ميليون بودولي اينجا ديدم  واسه پسر دار شدن تحرك دارشدن بايد بالاي ٥٠باشه قرص فرتيل أيد براش خريدم ولي روزي يه دونه ميخوره رو قوطي نوشته روزي٣تا

ببین ارده گرمه و خوبه ولی خودت توی رژیمت نذار برای افزایش هجم اسپرم شوهرت well man بخر ، بده بهش ...

گوشت قرمز کلا برای هر دو ممنوعیت داره .دکتر من اولین جیزی که تاکید داشت گوشت و لبنیات بود .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کفتر وکجاهاداره؟قابل خوردن هس؟

همون کبوتر دیگه بگیر سرشو ببرید پرهاشو بکنید تمیز بشورید .بعد تو شیشه با زعفرون اب بزارید بپزه فوق العاده گرمه اگر کفتر گیرتون نیومد خروس بگیرید خیلی طبع گرمی داره.

سلام دوستان خوبید توی این تاپیک گفتید چیزایی که ویتامین c داره رو نخورید درحالی که من مکمل ویتامین pregnacare conception که برای اقدام به بارداری هست رو پونزده روزه شروع کردم ولی توی ترکیباتش ویتامین c اون خیلی بالاتر از مولتی ویتامینای معمولی دیگس حالا دو هفته به اقدامم چندین ماه هم هست که کم و بیش توی رژیم برای پسر دار شدنم بنظرتون مولتی ویتامینو دیگه نخورم بخاطر ویتامین سی اون 

سلام دوستان خوبید توی این تاپیک گفتید چیزایی که ویتامین c داره رو نخورید درحالی که من مکمل ویتامین p ...

سلام دوست خوبم

متاسفانه اطلاعي ندارم

ولي براي پسر دار شدن چرا فارماتون نميخوري؟ اونم كه مكمل خيلي خوبي هست؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
سلام دوست خوبم متاسفانه اطلاعي ندارم ولي براي پسر دار شدن چرا فارماتون نميخوري؟ اونم كه مكمل خيلي ...

چون دو دل شدم مولتب ویتامینو امروز نخوردم اطلاعی راجب این قرص نداشتم داروخونه بهم پیشنهاد داد

دیگه برای مولتی ویتامین ها دیره بخوام امتحان کنم دو هفته دیگه اقدامم اگه خدا بخواد...از اواخر شهریور رژیمو شروع کردم بعد دو ماه بدلایلی رهاش کردم کم و بیش با این حال ماست و شیرم نخوردم....دوباره از اوایل دی رژیمو از سر گرفتم تا ببینیم چه میشه😂😂😂😂 سردیجات تا جایی که تونستم نخوردم 

حتما همه تون به این نتیجه جالب تا الان رسیدید! کافی سه ماه یا بیشتر این مواد غذایی ر ...

عدس نه.

عدس هم سرد هست و هم اسیدی.

برا پسر زن باید قلیایی و پتاسیم بالا و مرد پتاسیم بالا و اسیدی باشه.

عدس منموعاه

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
عزیزم ممنون منم ی دختر ناز دارم ولی دوست دارم در آینده یه پسرم داشته باشم شنیدید میگن هر میوه ای یه ...

قطعا همینطوره

و واقعا همه دوست دارن دو نوع و دو جنس فرزند رو داشته باشند  

براتون آرزومندم ، ارزوتون با حکمت خدا یکی باشه

و با تلاش و سعی خودتون بهش برسید  

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
دیگه برای مولتی ویتامین ها دیره بخوام امتحان کنم دو هفته دیگه اقدامم اگه خدا بخواد...از اواخر شهریور ...

عزیزم 

۱)خودت و همسرت حتما حتما دمنوش زنجبیل و دارچین درست کن بخورید

۲)چای بدنتون رو سرد میکنه نخورید یا با نبات و زعفران بخورید

۳)به جای قند نبات بخورید

۴)میوه های گرم بخورید

۵)قرص آهن هر دو بخورید

۶)جنسینگ خوبه خوردنش براتون، هم میل جنسی رو زیاد میکنه هم گرمه

(چون میخوایید ضربتی باشه 

)

۷)زیره سیاه توی غذا یادت نره

۸)قرص ویتامین d

فولیک اسید

یادت نره

نه قم هستم .باشه عزیزم رو حساب بارداریم زیاد نت نمیام ولی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 

میشه آدرس ماما رو بدی منم برم؟منم قمم

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...