2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304861 بازدید | 469 پست
عشقم اینارو خودم بخورم یا ب شوهرمم بدم؟

ببين يسري هاش رو مردها بايد بخورن

بعضي هاش رو خانومها

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببين يسري هاش رو مردها بايد بخورن بعضي هاش رو خانومها

عزیزم ی مامت میخواد انلاین بهم بگ چکارکنم ک پسرشه بنظرتون اعتماد کنم یا برم حضورا دکتز؟

اخه دکترا خیلی هزینه هاشون زیاده بعد دیگ تو خونه ک باشم پاسخگو نیستن اگ سوالی داشته باشم

عزیزم ی مامت میخواد انلاین بهم بگ چکارکنم ک پسرشه بنظرتون اعتماد کنم یا برم حضورا دکتز؟ اخه دکترا خ ...

اگه راستش من همه چيزايي كه ماما بهتون خواهد گفت

و حتي تجربيات پزشكي اطرافيان و دوستان و خودم رو گذاشتم

ولي واسه ازمايشات مجبوريد بريد پيش متخصص:

اگه رژيم رو رعايت كنيد(١

بدنتون كميود نداشته باشه( خودتون و شوهرتون ازمايش بديد اهن و فوليك اسيد ويتامين دي و پتاسيم، كلسيم، تيروييد، واسه همسرتون تست اسپرم،خودتون عفونت)(٢

روز تخمكگذاري رو با محاسبه بدست بيار و واسه اطمينان كه تخمك داري برو سونوكرافي 

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
عزیزم ی مامت میخواد انلاین بهم بگ چکارکنم ک پسرشه بنظرتون اعتماد کنم یا برم حضورا دکتز؟ اخه دکترا خ ...

اگه موارد رو رغابت كنيد

انشالله پسر دار ميشيد

ي پروسه سه ماهه لازمه

و اينكه حوصله كني و صفحات تاپيك رو با دقت بخوني 

و البته حوصله و حال رعايتشون

سلامت باشی عزیزم.من خودم ترکیب دم کرده  گل وگاو زبان وبابونه اویشن هر شب یک لیوان وتو پنج روز پ ...

سلام عزيزم منم به دختر دارم ميخوام  اگه خدا بخواد واسه پسر اقدام كنم ممنون ميشم بگين خودتون كاسني نميخورين فقط شوهرتون ميخورد؟جه چيزاي ديگه اي ميخوردين

سلام عزيزم منم به دختر دارم ميخوام  اگه خدا بخواد واسه پسر اقدام كنم ممنون ميشم بگين خودتون كاس ...

خودم اصلا کاسنی نخوردم .هر چی که طبع گرم داره مخصوصا در پنج روز پریودی بخور که خیلی تاثیرش رو گرم کردن رحم زیاده .من خودم کفتر رو با زعفرون تو شیشه میزاشتم میپخت خودم وشوهرم میخوردیم تو پسرزایی به شدت تاثیر داره 🕊🕊🕊😉😉

خودم اصلا کاسنی نخوردم .هر چی که طبع گرم داره مخصوصا در پنج روز پریودی بخور که خیلی تاثیرش رو گرم کر ...

کفتر چیه؟؟؟؟

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)
ممنون عزيزم  كاسني رو شوهرتون ميخورد اخه طبعش سرده

برای پسردار شدن طبع سرد و گرم توی رژیم ما مهم نیست

مهم رسوندن مواد لازمی هست که اسپرم رو برای اقایون زیاد و قوی میکنن

و برای خانوما موادی که محیط مناسب جهت رسیدن اسپرم های y رو آماده کنن

چون اسپرم های y ضعیف ترن و توی محیط اسیدی می میرن 

سلام عزيزم منم به دختر دارم ميخوام  اگه خدا بخواد واسه پسر اقدام كنم ممنون ميشم بگين خودتون كاس ...

توی تاپیک هر چی که لازمه خورده بشه خودتون یا شوهرتون

و همه کارها گفته شده

فقط باید وقت بذاری عزیزم بخونی

توی تاپیک هر چی که لازمه خورده بشه خودتون یا شوهرتون و همه کارها گفته شده فقط باید وقت بذاری عزیزم ...

ممنون عزيز   من به همسرم صبح ها أرده ميدم  خوبه؟اخه بعضي جاها كفتن واسه خانوما ممنونعه واسه اقايان خوبه؟

ممنون عزيز   من به همسرم صبح ها أرده ميدم  خوبه؟اخه بعضي جاها كفتن واسه خانوما ممنونعه واس ...

ببین ارده گرمه و خوبه

ولی خودت توی رژیمت نذار

برای افزایش هجم اسپرم شوهرت well man بخر ، بده بهش

که مقدار و هجمش زیاد بشه و قوی بشه

شوهرت غذاهای پتاسیم و ویتامین c دار زیاد بخورن

گوشت 

جگر

اینا خوبن

ولی واسه خانوم رژیم متفاوته، زن باید کلسیم و مواد اسیدی کم بخوره بجاش شوری جات و پتاسیم و گوشت قرمز زیاد بخوره