2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304862 بازدید | 469 پست
در مورد جنسیت منظورتونه🤔🤔

بله در مورد تعیین جنسیت از رژیم و تخمک گذاری و اینا

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)
تمام قرص هارو خارجی میگرفتیم دکتر تاکید داشت.مشکل همسرتون چی هست؟ 

آزمایشش یه مقدار ضعیفه پیگیرم برا تعیین جنسیت الحمدلله دوتا دختر دارم. گفتم یکی دیگه بیارم اگر خدا قسمتون کنه پسر‌ بیارم🤲💚

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آزمایشش یه مقدار ضعیفه پیگیرم برا تعیین جنسیت الحمدلله دوتا دختر دارم. گفتم یکی دیگه بیارم اگر خدا ق ...

اگه تمام موارد مربوط به جنسیت رو رعایت کنی واز لحاط تغذیه شوهرت رو تقویت کنی صدرصد به امید خدا میشه.خدا گل دختراتم واست حفظ کنه.والا منکه هر کی دوروبرم دیدم انجام دادن صاحب پسر شدن 

بله در مورد تعیین جنسیت از رژیم و تخمک گذاری و اینا

ماما به من گفت تعیین جنسیت فقط دوجمله اول خانم قبل اقا به ارگاسم برسه که رحم قلیایی بشه ونزدیکی روز تخمک گذاری این دو خیلی ومهمه باقیشم خوردن مواد غذایی طبع گرمو یه سری قرصه تقویتی وشستشو با جوش شیرین 

ماما به من گفت تعیین جنسیت فقط دوجمله اول خانم قبل اقا به ارگاسم برسه که رحم قلیایی بشه ونزدیکی روز ...

شرمنده زیاد میپرسم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چه مدت باید رعایت کرد؟.

دارو تقویتی ها چی بودن؟

تخمک گذاری چطور پیدا کردی؟ چند بار اقدام 

اگه تمام موارد مربوط به جنسیت رو رعایت کنی واز لحاط تغذیه شوهرت رو تقویت کنی صدرصد به امید خدا میشه. ...

ممنون عزیزم خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه

شرمنده زیاد میپرسم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ چه مدت باید رعایت کرد؟. دارو تقویتی ها ...

خواهش میکنم.سه ماه رعایت کردم در عین این سه ماه یک بار سونو دادم فولیکول غالب داشتم ومشکل تخمک گذاری نداشتم تو دوماه بعدی با کیت تخمک گذاری فهمیدم تخمک گذارم چندمین روز سیکلمه.بعد از سه ماه رفتم واسه اقدام که با کیت روز تخمک گذاریمو فهمیدم همون ماهم بار دار شدم.خودم ویتامین ای وفولیک اسید ویه هفته قبلش امگا سه خوردم شوهرمم که بهتون گفتم داروهاش چی بود 

خواهش میکنم.سه ماه رعایت کردم در عین این سه ماه یک بار سونو دادم فولیکول غالب داشتم ومشکل تخمک گذاری ...

ممنون عزیزم جواب دادی🙏🌺🌺🌺🌺

خواهش میکنم.سه ماه رعایت کردم در عین این سه ماه یک بار سونو دادم فولیکول غالب داشتم ومشکل تخمک گذاری ...

راستی دکترتون  گفتن فقط یکبار اقدام؟چندساعت بعد از پر رنگ شدن کیت؟

راستی دکترتون  گفتن فقط یکبار اقدام؟چندساعت بعد از پر رنگ شدن کیت؟

توی خود راهنمای کیت نوشته بیست وچهار تا سی وشش ساعت بعد از پررنگ شدن ولی من دوازده ظهر که پررنگ شد همون شب وفردا شبش اقدام داشتم دکترم گفت سه شب پشت سر هم ولی من دوشب اقدام داشتم قبلشم تا خود پررنگ شدن کیت اصلا نباید نزدیکی داشته باشید تا اسپرم قوی باشه

توی خود راهنمای کیت نوشته بیست وچهار تا سی وشش ساعت بعد از پررنگ شدن ولی من دوازده ظهر که پررنگ شد ه ...

سلام انشاا... بسلامتی پسرتو و دخترتو بغل بگیری برا منم دعا کن...چیز گیاهی هم نوشته ک مصرف کنید؟مثل کاسنی و تخم هویچ و...؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام انشاا... بسلامتی پسرتو و دخترتو بغل بگیری برا منم دعا کن...چیز گیاهی هم نوشته ک مصرف کنید؟مثل ک ...

سلامت باشی عزیزم.من خودم ترکیب دم کرده  گل وگاو زبان وبابونه اویشن هر شب یک لیوان وتو پنج روز پریودی هر روزش یه فنجون دم کرده تخم هویج وشوهرم هر روز صبح یک لیوان کاسنی میخورد.عرق خارخاسک هم واسه اقایون خیلی خوبه

سلامت باشی عزیزم.من خودم ترکیب دم کرده  گل وگاو زبان وبابونه اویشن هر شب یک لیوان وتو پنج روز پ ...

اهان بی زحمت ادرس دکترتون هم بدین...ارزش داره از مشهد بیام پیشش؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

من هیچ اقدامی برای دختر یا پسر دار شدن نکردم،خدا هر چی قسمت بشه میده، پسر واقعا خوبه خداروشکر دختر یه چیز دیگه اس،الان حامله ام ولی خدا قسمت کنه یه دخملم میخوام