2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304846 بازدید | 469 پست
بهترین زمان روزی که خط کامل کامل پر رنگ نیست هاله داره... ولی پر رنگ پر رنگ نیست... بعد از اونم که ...

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

اگه از کیت استفاده میکنید، روز دو خط کامل قرمز هم زمان خوبی برای پسر دار شدن هست!

از عکس بالا کمک بگیریم تا بهترین زمان نزدیکی برای پسردار شدن رو پیدا کنید

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تگ نمیشههههه @گوگولی75 ‍ 

شاید ۷۵ نیست!

@گوگولی  

@گوگولی36  

@گوگولی5  

@گوگولی17  

شاید ۷۵ نیست! @گوگولی     @گوگولی36     @گوگولی5     @گوگول ...

چرا ۷۵ پروفایلشم میشناسم تصویر متحرکه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

اگر همسرتون كاسني بخوره سه ماه! بچه پسر ميشه!

اگه خودتون بخوريد دختر!

اشتباهي مدام خودتون نخوريد بعد گله كنيد چرا نشد🤪😉

ضمنا كاسني مني رو زياد ميكنه 

كساني هستن ميگن ما گرمي جان خورديم ! چندين ماه!!! لبنيات نخورديم! اخرشم دختر دار شديم!

علتش اينه ! كه  براي پسر دار شدن شوهرتون رژيم خاص و متفاوتي بايد داشته باشه ! نه هر چي اون خورد شمام بخوريد! 

مثلا همين كاسني ! فقط براي مرد توصيه شده!!!!

يا مثلا خوردن پياز زياد ! با هر وعده غذايي ! يا موز! 

يا خوردن بادام! يا هندوانه !!!اينا خوردنش به مرد توصيه شده!

چون سرشار از پتاسيم هستن!!!

سه ماه زن و شوهر بايد لبنيات نخورن! ولي خيلي غذاها سرشار از كلسيم هستن ! مثل بادام بايد در خوردن 

اونا دقت بشه! خوردن زياد اونا هم مناسب نيست توي رژيم پسر دار شدن

اها ي نكته ! خوردن سويا با اينكه سرشار از سديم هست بهتره كم بشه يا اصلا نخوريد ! بجاش اجيل هاي ديگه تفت داده شده مصرف كنيد!

خودتون از خورد ن ليمو شيرين  ! كه سرشااار از ويتامين c! يا قرص ويتامين c قافل نشيد

ويتامين e !و ويتامين d مصرف كنيد!!!! و اگه غذاهاي گروه ويتامين b رو بخوريد ! يا آمپولش رو بزنيد!

سعي ميكنم اطلاعات جديد تري بذارم راجب پسر دار شدن! اگه كسي رو ميشناسيد كه دوست داره پسر دار بشه تگ كنيد@

اها ي نكته ! خوردن سويا با اينكه سرشار از سديم هست بهتره كم بشه يا اصلا نخوريد ! بجاش اجيل هاي ديگه ...

دکتربه من گفت ویتامینc اصلا نخورید حتی مرکبات چون اسیدی میکنه .حالا برای مردارو نمیدونم چرا

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
دکتربه من گفت ویتامینc اصلا نخورید حتی مرکبات چون اسیدی میکنه .حالا برای مردارو نمیدونم چرا

خوردن ليمو شيرين واسه پسر دار شدن خيلي خوبه! پرتقال خوب  خالت اسيدي داره !قرصش رو توي ي سايت ديدم توصيه كرده بود! 

واسه خانواده من اكثر مطالبي كه نوشتم مفيد بوده 

بعضي مطالبم از سايتها يا مقالات كپي كردم!مثل همين مورد قرص

خوردن ليمو شيرين واسه پسر دار شدن خيلي خوبه! پرتقال خوب  خالت اسيدي داره !قرصش رو توي ي سايت دي ...

منم حرف دکترم روگفتم عزیزم.حتی سرچ کنی هم میادبراتون.دکترهمتی رژیمشون اینجوریه.خیلی هم مطمعن صحبت میکنن.ومیگفتن از امریکاوخارج ازکشور هم پیش ایشون زیادمیرن واسه تعیین جنسیت.

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
منم حرف دکترم روگفتم عزیزم.حتی سرچ کنی هم میادبراتون.دکترهمتی رژیمشون اینجوریه.خیلی هم مطمعن صحبت می ...

چه خوب ممنون که گذاشتی این مطلب خوبو

مطالب سایت ها گاهی معتبر نیست!