2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304847 بازدید | 469 پست

ي مطلب مهم كه الان يادم اومد بذارم!!!

مواد حاوي كلسيم خيلي بالا هست!

كه توي سه ماه رژيم پسردار شدن نبايد لب بهشون بزنيد  

١)شير و پنير( خودتون مي دونيد كه كلسيمش خيلي بالاس سه ماه نخوريد ديگه!😉) 

٢)بروكلي ٨٦ ميلي گرم كلسيم داره ! ((نبايد خورده بشه))

٣)كلم فرنگي ٢٣ ميلي گرم كلسيم دارد 

٤)انجير ١٠٧ ميلي گرم كلسيم داره( ابدا نبايد خورده بشه!)

٥)پرتقال ٦٥ ميلي گرم كلسيم داره!اگه حذف نميكنيد تا خد ممكن كم كنيد

٦)بادام درختي ٧٥ ميلي گرم كلسيم داره ! خوردنش رو تا حد ممكن كم كنيد

٧)لوبيا سفيد ١٣٢ ميلي گرم كلسيم داره( اصلا نخوريد)

٨)ماهي ساردين هم كه ي منبع غني كلسيم هست! اينم خوردنش ممنوع!!!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمعدونی جانم ی سوال داشتم کله پاچه بخوریم عایا؟؟؟ واسه پسر دار شدن خوبه؟

بزن به بدن نوش جوووونت

فقط ترشي باهاش نخور

به كله پاچه ابليمو نزن

وگرنه پروتئين زياد داره 

واسه پسردار شدن مشكلي نداره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
ممنون از تاپيک مفيدت.جدول چینی درسته؟یا بهش عمل نکنیم؟؟

من چندين مورد ديدم 

دقيييقا بر عكس در اومده

شايد بعضيا درست در بيان 

ولي بنظرم كاملا شانسي بوده

متاسفم که هنوز  جنسیت بچه جزو دغدغه هامونه😕

الان نمیفهمیم😐 من وقتی مادرم مریض میشه میفهمم ک دختر چه نعمتیه. چون فقط و فقط منم ک ب دادش میرسه. پسر هم یجاهایی بدرد میخوره. پس از من ب تو وصیت سعی کن هر دو جنسو از خدا بخای . 

💬  مطالعات نشان می دهد در صورتی که همسر شما پیش از نزدیکی جنسی، قهوه کافئین دار قوی بخورد احتمال پسردار شدن افزایش می یابد. احتمالا قهوه باعث افزایش انرژی می شود.

@farzandnet

خیلی عالی بود

سعی میکنم مرتب مطلب به روز بذارم 😘💋انشالله مفید باشه برات عزیز دل

💋💋💋💋💋💋💋

یکی از نکات مهم در پسر دار شدن پوزیشن هست! که عکسشو براتو گذاشتم

نکته مهم دوم اینه تا ۷ دقیقه بعد از رابطه همسرتون از شما جدا نشه

بعد از جدا شدنش حتما بالشت بذارید زیر کمرتون که کمک کنه به بالا رفتن اسپرم

توی چند تا متن خوندم اگر به سمت راست مدتی بعد از رابطه بخوابید بسیار مفید هست

👦🏻👦🏻👦🏻👦🏻👦🏻👦🏻👦🏻

فصل هم در تعیین جنسیت  نقش دارد. هنگام گرما جنین بیشتر دختر و در سرما و زمان معتدل، مانند بهار، جنین پسر می شود.

اگه رژیمتون رو سه ماه گرفتید ، دی بهمن اسفند فروردین و اوایل اردیبهشت وقت خوبی برای اقدام 👦🏻👄

شمعدونی جون اگر وقتمون کم باشه مثلا 2ماه هم میتونه جواب بده؟

زماني كه توي كتابهاي طب سنتي ميگه، و قديميا ميگن سه ماه هست

البته خوب تغذيه قبلي تون خيلي موثره!

مثلا اگه كسي تغذيه قبليش سرشار از كلسيم و ويتامين c بودهو فاقد سديم پتاسيم بوده!واسه پسر دار شدن  بايد حتما سه ماه رو رعايت كنه