2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304848 بازدید | 469 پست
خانواده کلم ها چی وسس مایونز اینا روچی؟من شنیدم اگر هر روز یه دونه فلفل سیاه رو قورت بدی تا 3ماه اثر ...

كلم كه سرشار از ويتامين c هست! خوردن ويتامين c كلا بدن رو اسيدي ميكنه ! واسه همين خوردن پرتقال و نارنگي و .... واسه پسر دار شدن ممنوع....

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده کلم ها چی وسس مایونز اینا روچی؟من شنیدم اگر هر روز یه دونه فلفل سیاه رو قورت بدی تا 3ماه اثر ...

راجب فلفل سياه اطلاعي ندارم، ولي خوب راجبش نه تو نت نه كتاب طب سنتي چيزي نديدم، فقط نوشته اگه باردارين و يا عفونت إدرار دارين يا بيماري هاي جنسي از خوردنش خود داري كنين! بنظر من ( نظر شخصي علمي نيست) وقتي گفته زياده روي در خوردنش  واسه زن باردار خطر ناكه ! بهتره وقتي ادم ميخاد باردار بشه از خوردن زيادش خود داري كنه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
#پسرزایی 🌸🍃بر طبق پیشنهاد طب سنتی اگر طبع تان سرد است و قصد دارید پسردار شوید مصرف ...

خیلی معذرت میخوام بخاطر سوالای زیادم یه جا گفته شده کنار غذا پیاز بخورید یه جا گفته شده پرهیز کنید.

خیلی معذرت میخوام بخاطر سوالای زیادم یه جا گفته شده کنار غذا پیاز بخورید یه جا گفته شده پرهیز کنید.

من اين متن ها رو از نت ور داشتم عزيز دل

ولي كلا پياز توي غذا و سرخ شده ، حتي خان واسه مرد خوبه

و خيلي خيلي روي افزايش هجم مني موثره

شايد اينكه ي جا نوشته بخوريد ي جا نوشته نخوريد منظورش اينه اقايون پياز بيشتر بخورن....

آنتی اکسیدان های موجود در پیاز

پیاز حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند: سلنیوم ، گلوتاتیون ، ویتامین های ،A ، b، و C، و فلاونوئیدها مانند کورستین و ایزورامنتین می باشد که سلامت اسپرم وافزایش باروری در مردان را بهبود بخشید

تاثیر روی بر افزایش اسپرم

روی نوعی فلز فراوان پس از آهن، در بدن است. روی نقش کلیدی در سیستم ، رشد ، پروتئین، سنتز DNA ایمنی بدن و تولید مثل ایفا می کند. واکنش آکروزومی و حفاظت از بافت بیضه در برابر تغییرات دژنراتیو بر عهده این ماده مهم و ضروری در بدن می باشد . روی به میزان زیاد در پیاز وجود دارد.
منبع :

کدومشو انجام بدیم میخوام مطمعن بشم 

اميدوارم متن بالا رو خونده باشي عشق جان

از چندتا منع ديگه هم سرچ كردم كه ميگه پياز به فرزند اوري در اقايان و كيفيت اسپرم كمك ميكنه

وهرچي چي كيفيت اسپرم بالاتر باشه پسر اوري در اقايان افزايش پيدا ميكنه

براي همين خوردن پياز خام! و فراوان توصيه ش فقط براي اقايان هست عزيز دل

چون مثل مركبات ويتامين c فراوان داره، خامش توصيه نميشه به خانوم ها.... ( احتمالا به خاطر اينه كه بدنشون اسيدي نشه)

تاثیر روی بر افزایش اسپرم

روی نوعی فلز فراوان پس از آهن، در بدن است. روی نقش کلیدی در سیستم ، رشد ، پروتئین، سنتز DNA ایمنی بدن و تولید مثل ایفا می کند. واکنش آکروزومی و حفاظت از بافت بیضه در برابر تغییرات دژنراتیو بر عهده این ماده مهم و ضروری در بدن می باشد . روی به میزان زیاد در پیاز وجود دارد.

تاثیر فشار خون بر میزان اسپرم

اختلالات نعوظ ( ED) اتفاق می افتد هنگامی مشکلات با شبکه عروقی در آلت تناسلی مرد مواجه شویم . در واقع، رگهای خونی آنها معمولا خیلی تنگ شده و قادر به به حمل مقدار مناسب از خون نیست. بنابراین در این حالت شما با مشکلات با سیستم قلبی عروقی و باروری مواجه می شوید. تحقیقات جدید نشان می دهد که این اثر بلاک کننده کلسیم در واقع منجر به افزایش کلسترول در اسپرم می شود.

سطح کلسترول بالا باعث می شود سطح خارجی اسپرم سفت و سخت، بنابراین سبب جلوگیری از نفوذ و لقاح تخم می گردد که در نهایت عامل ناباروری خواهد بود. یکی از خواص گیاه پیاز کاهش فشار خون می باشد و با مصرف این گیاه می تواند فشار خود را در حالت نرمال حفظ کرد.

پیاز با تاثیر بر روی هورمونها باعث بهبود باروری می شود

آقایانی که سطح تستسترون خونشان پایین باشد سبب کم کاری بیضه ها می شود. و از طرفی بالا بودن سطح تستسترون سبب افزایش میزان باروری می گردد . پیاز به عنوان یک فیتواستروژن سبب افزایش میزان تستسترون در آقایان می شود.

منبع :

با چه جراتی این تاپیکو زدی اینجا تا بگی پسر میخوان قورت بدن آدمو 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
با چه جراتی این تاپیکو زدی اینجا تا بگی پسر میخوان قورت بدن آدمو 

جديد نيست عزيزم، ولي خيلي دوستان گفتن به روز كردم خبرشون كنم