2777
2789

دور از جون بعضی عروسا...ولی اینجا چیزایی از بعضیا می بینم عجیب از اینک پسر ندارم خوشحال میشم

مثلا توی یه تاپیک خوندم خواهره به برادرش گفته تنهام برسونم بازار 

بعد عروسشون ناراحت شده که چرا باید شوهرش اینکارو کنه

یه عده هم اینجا پریدن که به استارتر حق با عروستونه به اون چه ربطی داره عروستون حق داره😐😐😐یا مثل همین تاپیک زن داداش بی شعور من

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

انگاری یه پسر تا ازدواج میکنه دیگه هیچ وظیفه ای در قبال خونوادش نداره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو همین نی نی سایت عروس هایی هستن که میگن خونواده شوهر حق ندارن بگن پیرهن نوت مبارک😐

دومادم همچین مالی نیس

ای بابا دومادا طفلکیا مظلومن در برابر اینجور عروسا

دوماد که بدتره عزیزم یکی بزنه پس کله دختر چی؟؟؟

این دور زمونه دومادکتک نخوره خیلیه😂

من خودم اصلا اینجور نیستم که بگن حق نداری هیچکاری برا خونواده ات کنی خداشاهده همیشه میگم قبل اینکه شوهرمن باشی پسر اونا بودی...یا میدونم خواهرش دستش تنگه میگم بهش پول بده یا کمکش کن 

تو همین نی نی سایت عروس هایی هستن که میگن خونواده شوهر حق ندارن بگن پیرهن نوت مبارک😐

واى چه چيزا 

به نظرم اگه خود پسر عرضه داشته باشه رابطه دوطرف رو متعادل نگه ميداره 

اگه مادرى با عروسش خوب رفتاركنه 

مادرشوهرشم فردا با دخترش خوب تا ميكنه