فرهنگ پایین و اون مامای بی وجدانی داره که با زائو که بسیار حساسه و ترسیده مثل یه جلاد رفتار میکنه و ...
من خودم زایمانم خوب پیش میرفت درد هم نداشتم دهانه ی رحم هم به تدریج باز میشد ضربان نی نیم هم خوب بود انقباص داشتم درد نداشتم.انقد که دکتر تعجب میکرد.اما باز منتظر نموندن به خاطر تعوبض شیفت و آمپول زدن.درسته جمعا بیست دقیقه طول نکشید دردام اما واقعا اعصابم خرد بود.واصلا توجهی هم به پایه های تخت نمیکنن من پام بدوایساده بود درد میکرد بعدش.امپولمم خیلی بد تزریق کردن طوری که پام تتزه بعد ۹ ماه بیحسیش کامل خوب نشده
سلام عزیزم. مرسی بابت حرفات و راهنمایی هات یعنی کنار دکتر زنان یه ماما هم بگیریم؟
ببین دیدا یهطرح اومده به اسم مامای همراه اگر که شما میاد واسه زایمانت واسه دلداری و اینکه بفهمی چی به چیه یه ماما همراه بگیر صد تومن هم فک کنم بیشتر نمیگیرهد
خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
اکسیڗن رو که به همه میزنن، اگرمنظورت اپیدورال هست بله کلا بدون درد میشه، زایمان طبیعی با تزری ...
نه اپیدورال نه، موقع کلاس بارداری که بردنمون زایشگاه، ماما یه ماسک نشونمون داد گفت ازتون میپرسیم زایمان بدون درد میخاین یا نه، اگر خواستید این ماسک وصل میکنیم، ولی خیلیا میگفتن هیچ تاثیری نداره
من الان ۳۶هفته هستم، میتونم برم کلاس زایمان فیزیولوژیک یا ماما خصوصی؟؟
اره برو کلاس توی مرکز بهداشت محلتون هست مطمینا خیلی دیدتو باز میکنه از این افکار پوسیده ای که بهت القا رها بخدا ددم که میگم اونایی که با اطلاعات کافی میان خیلی زایمانه خوبی دارن واسه منم دعا کن عزیزم بوسی
خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی