2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 116 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانوما من طبیعی زایمان کردم توی بیمارستان خصوصی مامای همراه هم خودم نداشتم اما خود بیمارستان ی ماما بهم اختصاص داد ک محشر بود دکترم هر ساعتی از شبانه روز بهش زنگ بزنن میاد بالاسرتون البته موقعی ک دردتون پیشرفت کرده و نزدیک زایمان هست و بهتون بگم ب خدا اعتماد کنید اگر برای بدن ضرری داشت خدا هرگز أین راه رو برای انسان در نظر نمیگرفت قرار باشه مشکلی پیش بیاد برای بچه توی سز هم پیش میاد پس بجای بنده ی خدا و دکتر ب راهی ک خدا قرارداده اطمینان کنید ببخشید دیگ از حیوانات ک کمتر نیستیم طبیعی میارن

حیوان مورد علاقم: اکسم

باز شدن دهانه رحم دردش خیلی بیشتره تا دراومده سر بچه بنظرم دراومده سر بچه بیشترحس فشار و زور زدن تا ...

چند ساعت باز شدن دهانه رحمت طول کشید؟

ممنون که راهنمایی کردی، قبل زایمان ورزش هم داشتی؟

خدایا امیدم فقط تویی...
در حالی ک من خودم میخاستم سز بشم و مخالف شدید طبیعی بودم اما بعدش فهمیدم یک نعمته الانم دخترم سی روز ...

قدم دختر نازت پر خیر و برکت باشه، خداروشکر که سالم و سلامت تو بغلت هست

واسه منم دعا کن به سلامتی از این مرحله بگذرم و بچم سالم تو بغل بگیرم

خدایا امیدم فقط تویی...
چرا بعضیا میگن بهمون مسکن زدن خواب میرفتیم؟

اونو میزنن واسه چیز دیگه خوابتم میگیره هم بحاطر مسکن هم بخاطر چیزای دیگه ولی بامسکن دردش اروم نمیشه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
چند ساعت باز شدن دهانه رحمت طول کشید؟ ممنون که راهنمایی کردی، قبل زایمان ورزش هم داشتی؟

من گاهی پیادخه روی میکردم ماه اخرم یکمی ورزش کردم اونم ورزشای عادی طناب هم اروم میزدم هروز در حد بیستا نمیدونم ضرر داش یا نه دوستم گفت خوبه منم انجام دادم. کلا از ساعت هشتو نیم افتضاح شددردام دهو نیمم دکترم اومد ینی حدود ده دیگ فول بودم فکر کنم یا رو ب فولی بودم ک زنگ زدن دکترم یازده هم ب دنیا اومد من گزاشتم بشدت دردام شدید شد بعد رفتم بیمارستان

اونو میزنن واسه چیز دیگه خوابتم میگیره هم بحاطر مسکن هم بخاطر چیزای دیگه ولی بامسکن دردش اروم نمیشه

آره واقعا برا من هیییییچ تاثیر نداش اصلا انگار نه انگار

ممنون عزیزم

خیلی لطف کردی جواب دادی

خدایا امیدم فقط تویی...