2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 116 پست
ببین از زمانی که دردت شروع بشه تا بچه بدنیا بیاد حداقل سه ساعت طول میکشه پس نباید حول بشیی بعدم بارد ...

میشناسم کسایی رو که بیست و چندساعت درد کشیدن اخرشم سز شدن

دخترم و شوهرم زندگی منن تاج سرمن...خدا شکرت ممنونتم♡♡♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بستگی به خوده خانوم باردار داره که خوش زا باشه یا نه  چه طبیعی چه سزارین شانسیه خیلی هم بستگی ...

ارهودقیقا آفرین 

خواهر من شش سال پیش  چهارمیلیون خرج زایمان خصوصی سزارین کرد تا ۲۴ساعت بهش غذاندادن  در کل از همه چیزش راضی بود، 

خواهر همسرم هم هفت یا هشت ماه پیش زایمان کرد خصوصی به اون هم ۲۴ساعت غذا نداده بودن و دچار یبوست شده بود 

به قول شما همه چیز بسته به طبیعت بدن هست

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
میگن بچه اول بیشتر از سه ساعت طول میکشه درستع؟

من بچه ی اولم ۱۸ساعت سر درد بودم ،دومی‌فقط دو‌سه ساعت

خخ برا منم بخیه هامو خوب زد واقعا بهتر ازقبل بود

پزشکم گفت برات بخیه زدم از دختربودنت هم بهتر

و واقعا هم همینطور بود هنوزم بعد از دوسال دعاشون می کنم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اره برو کلاس توی مرکز بهداشت محلتون هست مطمینا خیلی دیدتو باز میکنه از این افکار پوسیده ای که بهت ال ...

ممنون عزیزم

إن شاء الله به هر چی میخای برسی

خدایا امیدم فقط تویی...
اره برو کلاس توی مرکز بهداشت محلتون هست مطمینا خیلی دیدتو باز میکنه از این افکار پوسیده ای که بهت ال ...

راستی دوست عزیز اینکه میگن لگن تنک، حین زایمان معلوم میشه یا قبلش هم دکتر با معاینه میفهمه؟

خدایا امیدم فقط تویی...
راستی دوست عزیز اینکه میگن لگن تنک، حین زایمان معلوم میشه یا قبلش هم دکتر با معاینه میفهمه؟

ببین لگن تنگ دو حالت داره یکی معاینه میشی و معلوم میشه لگنت تنگ نیست و میتونی زایمان کنی اما موضوعی که وجود داره اینکه ممکنه سر نینی درست تو لگن قرار نگیره که بهش میگن آسینکلیتیسم که اگر خوب پیاده روی کنی ان شالله پیش نمیاد عزیزم دعای زایمان راحت تو مفاتیح هست حتما بنویس با خودت ببر تو زایشگاه دیدم مریضا میارن بعد عزیزم این روزا به فقیر کمک کن به حیوون گرسنه غذا بده اینا از نظر معنوی روی زایمان راحت اثر میذاره توی کتابهای بسیار قدیمی اسلامی اومده

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

ان شالله که با کارایی که گفتم زایمانت راحت باشه و دعام کنی عزیزم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
ان شالله که با کارایی که گفتم زایمانت راحت باشه و دعام کنی عزیزم

کمک به خیریه که همیشه دارم، پیاده روی هم روزی یک ساعت انجام میدم 

شب تو خواب واسه رفتن از این پهلو به اون پهلو ران پاهام و یه کم زیر دلم درد میگیره اینا طبیعی هست یا غیر طبیعی؟

در حالت عادی که نشستم یا راه میرم هیچ دردی ندارما، فقط موقع پهلو به پهلو شدن درد میاد و میره

خدایا امیدم فقط تویی...
کمک به خیریه که همیشه دارم، پیاده روی هم روزی یک ساعت انجام میدم  شب تو خواب واسه رفتن از این ...

طبیعی هست اینا

راستی درد زایمان از وقتی شروع میشه یه سره هست یا ول میکنه و دوباره میگیره؟

میگیره ول میکنه اما منظمه و با مسکن اروم نمیشه