2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 116 پست
فرهنگ پایین و اون مامای بی وجدانی داره که با زائو که بسیار حساسه و ترسیده مثل یه جلاد رفتار میکنه و ...

من خودم زایمانم خوب پیش میرفت درد هم نداشتم دهانه ی رحم هم به تدریج باز میشد ضربان نی نیم هم خوب بود انقباص داشتم درد نداشتم.انقد که دکتر تعجب میکرد.اما باز منتظر نموندن به خاطر تعوبض شیفت و آمپول زدن.درسته جمعا بیست دقیقه طول نکشید دردام اما واقعا اعصابم خرد بود.واصلا توجهی هم به پایه های تخت نمیکنن من پام بدوایساده بود درد میکرد بعدش.امپولمم خیلی بد تزریق کردن طوری که پام تتزه بعد ۹ ماه بیحسیش کامل خوب نشده

سلام عزیزم. مرسی بابت حرفات و راهنمایی هات یعنی کنار دکتر زنان یه ماما هم بگیریم؟

ببین دیدا یهطرح اومده به اسم مامای همراه اگر که شما  میاد واسه زایمانت واسه دلداری و اینکه بفهمی چی به چیه یه ماما همراه بگیر صد تومن هم فک کنم بیشتر نمیگیرهد

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم زایمانم خوب پیش میرفت درد هم نداشتم دهانه ی رحم هم به تدریج باز میشد ضربان نی نیم هم خوب بود ...

میدونم عزیزم اینم به خاطر ماماهای با وجدان و با فرهنگمونه😊

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
این ها بله خواهر منم خورد غذاهایی مثل پلوخورشت  برای ما که طبیعی بودیم سرویس کامل سوپ و پلو می ...

من بعد از پنج ساعت از سزارینم چلو کباب خوردم ناهار همون بیمارستانو اصلنم مشکل گوارشی برام پیش نیومد

تازع اونایی که طبیعی بودن میترسیدن زور بزنن چون از پایین بخیه خورده بودن

دخترم و شوهرم زندگی منن تاج سرمن...خدا شکرت ممنونتم♡♡♡
اکسیڗن رو که به همه میزنن،  اگرمنظورت اپیدورال هست بله کلا بدون درد میشه، زایمان طبیعی با تزری ...

نه اپیدورال نه، موقع کلاس بارداری که بردنمون زایشگاه، ماما یه ماسک نشونمون داد گفت ازتون میپرسیم زایمان بدون درد میخاین یا نه، اگر خواستید این ماسک وصل میکنیم، ولی خیلیا میگفتن هیچ تاثیری نداره

خدایا امیدم فقط تویی...
من الان ۳۶هفته هستم، میتونم برم کلاس زایمان فیزیولوژیک یا ماما خصوصی؟؟

اره برو کلاس توی مرکز بهداشت محلتون هست مطمینا خیلی دیدتو باز میکنه از این افکار پوسیده ای که بهت القا  رها  بخدا ددم که میگم اونایی که با اطلاعات کافی میان خیلی زایمانه خوبی دارن واسه منم دعا کن عزیزم بوسی

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
من بعد از پنج ساعت از سزارینم چلو کباب خوردم ناهار همون بیمارستانو اصلنم مشکل گوارشی برام پیش نیومد ...

چه جالب!

من زایمانم طبیعی بود بخیه هاموخیلی دوست داشتم خیلی مراقبشون بودم، اخه پزشکم داخلی هم برای تن..گی زده بود😂😂😂😂

اما غذامم کامل میخوردم و اصلا مشکلی نداشتم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من اصن نمیتونم قبول کنم که طبیعی عوارضش بیشتر سزارین باشه، و تا الان اصن ندیدم که بخاطر زایمان طبیعی ...

همینجا من با چند خانکم صحبت کردم که به خاطر عوارص زایمان  طبیعی بچشون مشکل مغزی داره متاسفانه.باید سریع میبردنشون سزارین که نبرده بودن

چه جالب!   من زایمانم طبیعی بود بخیه هاموخیلی دوست داشتم خیلی مراقبشون بودم، اخه پزشکم داخلی ...

بستگی به خوده خانوم باردار داره که خوش زا باشه یا نه 

چه طبیعی چه سزارین شانسیه خیلی هم بستگی به ماما یا همون دکترت داره 

دخترم و شوهرم زندگی منن تاج سرمن...خدا شکرت ممنونتم♡♡♡
نه اپیدورال نه، موقع کلاس بارداری که بردنمون زایشگاه، ماما یه ماسک نشونمون داد گفت ازتون میپرسیم زای ...

آهان گاز نمیدونم چی چی بهش می گن 

باز مطمئن نیستم 

عزیزم اطلاعی دراین باره ندارم 

از کابر همیشه بهار که ماماهم هستن پرس

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من خیلی دوست دارم باردار که شدم طبیعی زایمان کنم..ولی اطلاعات کافی ندارم یعنی میترسونن بعد اگه یکی ...

ببین از زمانی که دردت شروع بشه تا بچه بدنیا بیاد حداقل سه ساعت طول میکشه پس نباید حول بشیی بعدم باردار که شد ازهفته بیست و کت کن علیها