2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 116 پست
به شوهر چه مگه اون میخواد بزاد  والا

نه اخه خرج سز ۴تومن ۵تومنه طبیعی ۷۰۰تومن گفتم پولشو میدی باردار بشم😊😊😊😊

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما طبیعی زایمان کردی؟ چه موقع ماما معاینه میکنه؟

ببین عزیزم بنظر من برو یه ماما خصوصی بگیر و تو یه جلسه ازش بخواه که بهت راجع به این جزییات توضیح بده اونایی که کلاس زایمان فیزیولوژیک رفتن یا ماماشون قبلا بهشون توضیح داده خیلی مریضای باحالی هستن در کمال ارامش میان حتی حمام میرن شیر میخورن و منتظر نی نیشون میمونن انقد به ماما اعتملد دارن که اون ماما هم هر کاری حاضره براشون بکنه اما امان از اون خانومایی که با این دیدمیان زایشگاه که ای واس اومدیم کشتار گاه پدر خودشون و پرسنل رو در میارن مشکل تمام خانومای ایرانی بی اطلاعیشون هست که انقد بد رفتار میکنن 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
من هم میترسم هم خیلی شنیدم مشکلات بعدشو که بچه چه مشکلاتی براش به وجود میاد

من اصن نمیتونم قبول کنم که طبیعی عوارضش بیشتر سزارین باشه، و تا الان اصن ندیدم که بخاطر زایمان طبیعی کسی بچش به مشکل خورده باشه

خدایا امیدم فقط تویی...
تا موقعی ک متوجه بشن 8 فینگر  باز شدی بعدش میبرنت  رو تخت زایمان و میگن زور بزن

هست فینگر که نداریم دیگه 

فقط یک فینگر پاریم و دو فینگر بعدش برحسب سانتی متر هست تا ده سانتی متر که باز شد میبرن رو پوزیشن

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
ببین عزیزم بنظر من برو یه ماما خصوصی بگیر و تو یه جلسه ازش بخواه که بهت راجع به این جزییات توضیح بده ...

من الان ۳۶هفته هستم، میتونم برم کلاس زایمان فیزیولوژیک یا ماما خصوصی؟؟

خدایا امیدم فقط تویی...
چرا نمیتونن بخورن خاله ی من تا اومد خونه انواع کمپوت و ابمیوه و کاچی و خرما و شیر و چیز های روان کنن ...

این ها بله خواهر منم خورد غذاهایی مثل پلوخورشت 

برای ما که طبیعی بودیم سرویس کامل سوپ و پلو می آوردن برای سزارینی های بیچاره فقط سوپ اوناهم هی می گفتن گشنمونه البته اتاق ها جدا بود اما خانمه داشت به مامانش می گفت ضعف کردم سوپ نمیخوام 😞😞😞😞

مامانم برام تعریف کرد که غذاتو کامل بخور اون بنده خدا اینجوری میگه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
بدن بچه خیلی انعطاف داره و نرم و لیز هست، اما دست یه تیکه استخوان ضخیم هست چجوری میکنن داخل!!! وای خ ...

دستکش میپوشن و اگه کیسه آبت پاره شده باشه رحمت خیس و لیز  هست به اندازه کافی .پس نگران معاینه نباش

....
خدا حفظتون کنه ماماهای من خیلی مهربون بودن و دلسوز  دستمو ماساژ میدادن موهامو مرتب می کردن بهم ...

خدایی منم خیلی راه میام حتی ماساژ هم میدم 

هست فینگر که نداریم دیگه      فقط یک فینگر پاریم و دو فینگر بعدش برحسب سانتی متر ه ...

من خیلی دوست دارم باردار که شدم طبیعی زایمان کنم..ولی اطلاعات کافی ندارم یعنی میترسونن

بعد اگه یکی دردش نیمه شب بگیره ماما میاد همون ساعت؟

چرا نتونی چیزی بخوری فقط بعد از زایمان تا چهار پنج ساعت که بیحسی یا علایم بیهوشی از بین بره سرم بهت ...

نه عزیزم 

خواهرم و خواهر همسرم هردو سزارین کردن تو بیمارستان خصوصی جفتشونم تا بیست و چهارساعت فقط سوپ داشتن 

حالا تو دولتی ها من شنیدم تا دوروز  راست و دروغش رو نمیدونم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
فرهنگ پایین و اون مامای بی وجدانی داره که با زائو که بسیار حساسه و ترسیده مثل یه جلاد رفتار میکنه و ...

حالا خوبه خدت تخصص نداری هه

خدایی منم خیلی راه میام حتی ماساژ هم میدم 

عزیزم، مهربون 

خدا بهترین‌هارو بهت بده 

ان شاءالله هرچی که آرزوشو داری بهش برسی 

من مامای مهربون مثل شما زیاد دیدم 

البته کمی بداخلاق هم دیدما اما مهربونا بیشتر بودن