بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین عزیزم بنظر من برو یه ماما خصوصی بگیر و تو یه جلسه ازش بخواه که بهت راجع به این جزییات توضیح بده اونایی که کلاس زایمان فیزیولوژیک رفتن یا ماماشون قبلا بهشون توضیح داده خیلی مریضای باحالی هستن در کمال ارامش میان حتی حمام میرن شیر میخورن و منتظر نی نیشون میمونن انقد به ماما اعتملد دارن که اون ماما هم هر کاری حاضره براشون بکنه اما امان از اون خانومایی که با این دیدمیان زایشگاه که ای واس اومدیم کشتار گاه پدر خودشون و پرسنل رو در میارن مشکل تمام خانومای ایرانی بی اطلاعیشون هست که انقد بد رفتار میکنن
خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
چرا نمیتونن بخورن خاله ی من تا اومد خونه انواع کمپوت و ابمیوه و کاچی و خرما و شیر و چیز های روان کنن ...
این ها بله خواهر منم خورد غذاهایی مثل پلوخورشت
برای ما که طبیعی بودیم سرویس کامل سوپ و پلو می آوردن برای سزارینی های بیچاره فقط سوپ اوناهم هی می گفتن گشنمونه البته اتاق ها جدا بود اما خانمه داشت به مامانش می گفت ضعف کردم سوپ نمیخوام 😞😞😞😞
مامانم برام تعریف کرد که غذاتو کامل بخور اون بنده خدا اینجوری میگه