2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 116 پست
از روی تجربه میگیم همیشه اطلاعات لازم نیس😊

اخه تجربه بدون علم هیچه خودم دیدم که میگم شما خانومای باردار تو زایشگاه که میایید با این دید وارد میشید که انگاراوردنتون کشتار گاه و ماما یه جلاده و بخاطر همین دیدتون همه چیز رو خیلی وحشتناک میبینید و تجربه میکنید فقط هم خانومای ایرانی اینجور رفتار میکنند اصلا به علم طرف هیچ اعتباری قایل نیستید که اینم از فرهنگ پایین هست ا

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
خ خ خ خ کم پیش میاد که این اتفاق تو طبیعی بیفته، نگران ابناش نیستم، فقط تریم از تحمل درد و ضعف کردن ...

نه عزیزم بهت سرم وصلمی کنن ضعف نمی کنی. 

تازه بینش خرما و آبمیوه هم میتونی بخوری برخلاف سزارینی ها که تا دوروز هیچی نمی تونن بخورن و به همین علت یبوست هم میگیرن 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بحث علم و اطلاع نیست بحثه تجربس بقوله دوستمون دست که از سر و شونه های بچه بزرگتر نیست

بدن بچه خیلی انعطاف داره و نرم و لیز هست، اما دست یه تیکه استخوان ضخیم هست چجوری میکنن داخل!!! وای خدای من...

خدایا امیدم فقط تویی...
دوست خودمم که طبیعی زایمان به سر بچه فشار وارد شده بود و دچار تشنج شد ۱۵ روز ان آی سیو بود همه جاشو ...

من هم میترسم هم خیلی شنیدم مشکلات بعدشو که بچه چه مشکلاتی براش به وجود میاد

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
پس طبیعی بای بای😑اصلا رحم اجاره میکنیم خلاص😁

آخه موقع زایمان دهانه واژن نرم نرم و حالت کشسان  پیدا میکنه مثل الانت نیست .آره الان یکی بخواد دستشو کامل بزنه بره تو سخته اون موقع فرق داره

....
اخه تجربه بدون علم هیچه خودم دیدم که میگم شما خانومای باردار تو زایشگاه که میایید با این دید وارد می ...

خدا حفظتون کنه ماماهای من خیلی مهربون بودن و دلسوز  دستمو ماساژ میدادن موهامو مرتب می کردن بهم دلداری میدادن😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
نه عزیزم بهت سرم وصلمی کنن ضعف نمی کنی.  تازه بینش خرما و آبمیوه هم میتونی بخوری برخلاف سزارین ...

این اکسیژن که به عنوان زایمان بدون درد بهت وصل میکنن تاثیر هم داره؟؟

خدایا امیدم فقط تویی...
نه عزیزم بهت سرم وصلمی کنن ضعف نمی کنی.  تازه بینش خرما و آبمیوه هم میتونی بخوری برخلاف سزارین ...

چرا نمیتونن بخورن خاله ی من تا اومد خونه انواع کمپوت و ابمیوه و کاچی و خرما و شیر و چیز های روان کننده خورد ما کلا مبخوریم چیزیمون هم نمبشه

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

چرا نتونی چیزی بخوری فقط بعد از زایمان تا چهار پنج ساعت که بیحسی یا علایم بیهوشی از بین بره سرم بهت وصله بعدش میتونی غذا بخوری 

دخترم و شوهرم زندگی منن تاج سرمن...خدا شکرت ممنونتم♡♡♡
اخه تجربه بدون علم هیچه خودم دیدم که میگم شما خانومای باردار تو زایشگاه که میایید با این دید وارد می ...

فرهنگ پایین و اون مامای بی وجدانی داره که با زائو که بسیار حساسه و ترسیده مثل یه جلاد رفتار میکنه و جای اینکه آرومش کنه و بهش کمک کنه سریع آمپول فشار و میاره و کار خودشو راحت میکنه. در ضمن دو تا دختر عموهای من فوق تخصص زنان هستن و تو بیمارستانای مطرح تهران کار میکنند پس مطمینا حرفی که زده میشه پشتش فکر هست.😊

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
آخه موقع زایمان دهانه واژن نرم نرم و حالت کشسان  پیدا میکنه مثل الانت نیست .آره الان یکی بخواد ...

چی بگم والاه

مامانم که سخت بود براش ولی خاله م خیلی راحت زا بود حالا من نمیدونم چطوری میشم

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
این اکسیژن که به عنوان زایمان بدون درد بهت وصل میکنن تاثیر هم داره؟؟

اکسیڗن رو که به همه میزنن، 

اگرمنظورت اپیدورال هست بله کلا بدون درد میشه، زایمان طبیعی با تزریق اپیدورال