2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 116 پست
دوستان وقتی راجع به موضوعی علم و اطلاع ندارید لطفا و خواهشا نظر ندید بقیه رو هم نترسونید

از روی تجربه میگیم همیشه اطلاعات لازم نیس😊

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

موقعی که زایمان داره انجان میشه دیگه نه قبلش که

چشمات اشتبا دیده موقعی داره زایمان انجام میشه که بچه تو کانال زایمانه دست کجا جا بشه بعدم به چه علت؟!

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
و دچار افتادگی رحم و .... نشی

اره مادر خود من بخاطر زایمان طبیعی بچه ی سالم و صحیح شو از دست داد بعد ۴روز بچه مرد چون اب کیسه رفته بود تو ریه های بچه و دکتر های گیج همچنان اصرار بر اینکه باید طبیعی باشه

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
اره یه روزه اگه مثل چند نفر که من شنیدم ۱۰تا ۱۲تا بخیه از پایین بخور راه رفتنی نشستنی دستشوییی رفتنی ...

خ خ خ خ کم پیش میاد که این اتفاق تو طبیعی بیفته، نگران ابناش نیستم، فقط تریم از تحمل درد و ضعف کردن هست

خدایا امیدم فقط تویی...
و دچار افتادگی رحم و .... نشی

افتادگیرحم ربطی به زایمان طبیعی نداره 

وزن بچه سنگینه چه طبیعی چه سزارین بچه خصوصا در ماه آخر فشارش روی رحمه 

پس فرقی نمی کنه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
دوستان وقتی راجع به موضوعی علم و اطلاع ندارید لطفا و خواهشا نظر ندید بقیه رو هم نترسونید

بحث علم و اطلاع نیست بحثه تجربس

بقوله دوستمون دست که از سر و شونه های بچه بزرگتر نیست

دخترم و شوهرم زندگی منن تاج سرمن...خدا شکرت ممنونتم♡♡♡
آره جا میشه گلم اون موقع این واست درد محسوب نمیشه باید ببینن چند انگشت  باز شده دهانه رحمت

پس طبیعی بای بای😑اصلا رحم اجاره میکنیم خلاص😁

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
چشمات اشتبا دیده موقعی داره زایمان انجام میشه که بچه تو کانال زایمانه دست کجا جا بشه بعدم به چه علت؟ ...

شما طبیعی زایمان کردی؟

چه موقع ماما معاینه میکنه؟

خدایا امیدم فقط تویی...
اره مادر خود من بخاطر زایمان طبیعی بچه ی سالم و صحیح شو از دست داد بعد ۴روز بچه مرد چون اب کیسه رفته ...

دوست خودمم که طبیعی زایمان به سر بچه فشار وارد شده بود و دچار تشنج شد ۱۵ روز ان آی سیو بود همه جاشو حتی سرشو سوراخ سوراخ کردن خودشم خدا شاهده بفد ۱۰ روز با ویلچر اینور اونور میرفت.

من خودم دلم میخواست طبیعی زایمان کنم بعد از کلی تحقیق نظرم عوض شد هیچ ترسیم از طبیعی نداشتم فقط میخواستم انتخاب درست کنم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
پس طبیعی بای بای😑اصلا رحم اجاره میکنیم خلاص😁

من همون اول با شوهرم شرط کردم اگه سز بشم بچه میارم قبول کرد

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢