2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 116 پست

مگه چه خبره که کل دستشو ببه داخل من خودم ماما هستم فقط در موارد خاص اونم برای نجات جونتون باید ببری داخل که اونم بعد از زایمانه نه قبلش

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از سز هم میترسم، طبیعی میگم حداقل دردش فقط نهایت یه روز هست

واللا من سز شدم دردش برام چند ساعت بود ک۶ اونم با پمپ درد اصن حس نکردم فقط موقع اولین راه رفتن اذیت شدم که سر جمع شد ۲۰ دقه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
مگه چه خبره که کل دستشو ببه داخل من خودم ماما هستم فقط در موارد خاص اونم برای نجات جونتون باید ببری ...

موقعی که زایمان داره انجان میشه دیگه نه قبلش که

دخترم و شوهرم زندگی منن تاج سرمن...خدا شکرت ممنونتم♡♡♡
من از سز هم میترسم، طبیعی میگم حداقل دردش فقط نهایت یه روز هست

اره یه روزه اگه مثل چند نفر که من شنیدم ۱۰تا ۱۲تا بخیه از پایین بخور راه رفتنی نشستنی دستشوییی رفتنی جون ادم در میاد تازه اگه عفونت نکنه

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
الان دیگه سزارین فقط باید دلیل محکمِ پزشکی پشتش باشه. وگرنه سزارین نمیکنن  یعنی تاضرورت نداشته ...

تهران که اینطور نیست منو به خواست خودم سزارین کردن و البته دوستامم همینطور

عزیرم دهانه‌ی رحم به اندازه خروج بچه باز میشه پس دست که دیگه از بچه بزرگتر نیست.

نه جانم درد نداره معاینه کمی سوزش داره.

درد در انتهای زایمان از بین میره و حس زور زدن بهت دست میده که زور بزنی، دردش هم با نفس عمیق و ارامش و ذکر قابل تحمله،  وقتی هم که بچه دنیا میاد همه چی مثل قبل از شروع زایمانت میشه 

عالیه😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اره یه روزه اگه مثل چند نفر که من شنیدم ۱۰تا ۱۲تا بخیه از پایین بخور راه رفتنی نشستنی دستشوییی رفتنی ...

و دچار افتادگی رحم و .... نشی