بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوما من طبیعی زایمان کردم توی بیمارستان خصوصی مامای همراه هم خودم نداشتم اما خود بیمارستان ی ماما بهم اختصاص داد ک محشر بود دکترم هر ساعتی از شبانه روز بهش زنگ بزنن میاد بالاسرتون البته موقعی ک دردتون پیشرفت کرده و نزدیک زایمان هست و بهتون بگم ب خدا اعتماد کنید اگر برای بدن ضرری داشت خدا هرگز أین راه رو برای انسان در نظر نمیگرفت قرار باشه مشکلی پیش بیاد برای بچه توی سز هم پیش میاد پس بجای بنده ی خدا و دکتر ب راهی ک خدا قرارداده اطمینان کنید ببخشید دیگ از حیوانات ک کمتر نیستیم طبیعی میارن
چند ساعت باز شدن دهانه رحمت طول کشید؟ ممنون که راهنمایی کردی، قبل زایمان ورزش هم داشتی؟
من گاهی پیادخه روی میکردم ماه اخرم یکمی ورزش کردم اونم ورزشای عادی طناب هم اروم میزدم هروز در حد بیستا نمیدونم ضرر داش یا نه دوستم گفت خوبه منم انجام دادم. کلا از ساعت هشتو نیم افتضاح شددردام دهو نیمم دکترم اومد ینی حدود ده دیگ فول بودم فکر کنم یا رو ب فولی بودم ک زنگ زدن دکترم یازده هم ب دنیا اومد من گزاشتم بشدت دردام شدید شد بعد رفتم بیمارستان