2777
2789
عنوان

كمك

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 28 پست
قرص رانیتیدین بخور

ديشب شربتش رو خوردم اثر نكرد به زور خوابيدم تا صبح خوب شده هنوز نشده ولى دردش از ديشب كه غير قابل تحمل بود يكم فقط كمتر شده ولى هنوز هست😔

خدایا شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول  با غذاهای  فیبر دار    مشکل  یبوستتو برطرف کن  .  وقتی برطرف شد  میوه  اب  دانه های روغنی  و فیبردار  مصرف تا مدتی  . تنظیم میکنه   روده رو  و  بازم  تنظیم میکنه  اسید معده رو.  روغن زیتون  و الو هم مصرف کن.  

اول  با غذاهای  فیبر دار    مشکل  یبوستتو برطرف کن  .  وقتی برطرف ...

ميوه زياد مى خورم يبوست زياد مشكل دار نيست واسم اگه برم مسافرت يكم اذيت مى شم ولى نفخ خيلى خيلى زياد مى كنم😔

خدایا شکرت
ميوه زياد مى خورم يبوست زياد مشكل دار نيست واسم اگه برم مسافرت يكم اذيت مى شم ولى نفخ خيلى خيلى زياد ...

نفخ  برمیگرده به  کار روده ها   و احتمالا به بعضی مواد غذایی حساسیت دارید  مثلا بعضی حبوبات مثل عدس .    که باید   بری  دکتر  تا بهتر به نتیجه برسی  و ازمایشات دقیق . چون نظری نمیشه برطرف کرد.  

[QUOTE=70750274]یا به پروتیین  حساسیت داشته باشی و ایحاد نفخ میکنه  .  درحقیقت اول عامل نفخ رو باید & ...[/QUOTEممنون عزيزم نمى دونم چرا اينجور شدم اقدام هم هستم داره به سال ميشه حساس شدم به بدنم

خدایا شکرت