از ديشب معده ام درد مى كنه ديشب تا صبح از درد بيدار بودم هنوز هم خوب نشده اول معده انگار گير كرده نميره پايين تر كسى ميدونه دليل اش چيه هر بار اب دهنم رو قورت ميدم حس اس مى كنم😔
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اول با غذاهای فیبر دار مشکل یبوستتو برطرف کن . وقتی برطرف شد میوه اب دانه های روغنی و فیبردار مصرف تا مدتی . تنظیم میکنه روده رو و بازم تنظیم میکنه اسید معده رو. روغن زیتون و الو هم مصرف کن.
نفخ برمیگرده به کار روده ها و احتمالا به بعضی مواد غذایی حساسیت دارید مثلا بعضی حبوبات مثل عدس . که باید بری دکتر تا بهتر به نتیجه برسی و ازمایشات دقیق . چون نظری نمیشه برطرف کرد.
[QUOTE=70750274]یا به پروتیین حساسیت داشته باشی و ایحاد نفخ میکنه . درحقیقت اول عامل نفخ رو باید & ...[/QUOTEممنون عزيزم نمى دونم چرا اينجور شدم اقدام هم هستم داره به سال ميشه حساس شدم به بدنم