2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

512 بازدید | 74 پست

سلام دوستان کیا لک لانه گزینی داشتن 

چجوری بود؟چن روز طول کشد؟؟واینکه چند روز بعد لانه گزینی تست جواب داد؟

من دیروز بعدطهر یکم خون قرمز دیدم رو دستمال بعد پد گذاشتم هیچی نبود اولش فک کردم پری شدم  

امروز ۲۸پریمه بعد ظهر باز  یکم لک دیدم الانم دوباره یه لک صورتیه کم رنگه  

میشه از تجربیاتتون بگین

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این سوال رو دارم چقدر بعد اقدام لک دیده میشه؟

دیروز ۲۷سیکلم بود امروزم ۲۸ام  مال دیروز  شبیه خون بود قرمز ولی مال امروز صورتی کم رنگ نمیدونم والا گیج شدم 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
خیلی بی تجربه ام واطرافیانم هم اطلاعات درست نمیدن

منم همش تاپیک میزنم کسی نمیاد اگه از خیانت و بی پولی گرونی گوجه بود همه میومدن

دیروز ۲۷سیکلم بود امروزم ۲۸ام  مال دیروز  شبیه خون بود قرمز ولی مال امروز صورتی کم رنگ نمی ...

یعنی باید موعد پری بشه وبعد فهمید؟؟

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹
دیروز ۲۷سیکلم بود امروزم ۲۸ام  مال دیروز  شبیه خون بود قرمز ولی مال امروز صورتی کم رنگ نمی ...

موعدت کیه

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
دقیقا روزیکه باید پریود میشدم لک دیدم و سه روز بعد بی بی چکم مثبت شد 

عذر میخاماا مقدر خون یا لک چقدر بود و چه رنگی بود

موعدت کیه

والا قبلا ۲۸روزه بود ماه قبل ۳۳روزه شده 🤔

یعنی باید موعد پری بشه وبعد فهمید؟؟

اره اگه پری نشدی تاخیر داشتی تست میزنی چن ماهه اقدامی

دقیقا روزیکه باید پریود میشدم لک دیدم و سه روز بعد بی بی چکم مثبت شد 

خوشبحالت 😢😢😢

برامنم دعا کن گلم

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹
والا قبلا ۲۸روزه بود ماه قبل ۳۳روزه شده 🤔

لک لانه گزینی بین هفته های ۳تا ۵هست بعد زیاد هم طول نمیکشه 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا