2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بعد لانه گزینی هورمون بارداری تو خون ترشح میشه احتمالا از دیروز که لانه گزینی شده به حدی نرسید ...

واقعاااا 

خب کی بی بی بزنم اگه پری نشدم 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
تقصیر من شد نباید اصرار میکردم تست احساس کردم الان نشون میده زمان پری کیه 

اشکال نداره یکی دیگه دارم 😁اگه پری نشدم اونو  استفاده میکنم 

قبلا ۲۸ام ینی امروز ولی از وقتی اقدام کردم ۳۰ و ۳۳ هم بود 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
اشکال نداره یکی دیگه دارم 😁اگه پری نشدم اونو  استفاده میکنم  قبلا ۲۸ام ینی امروز ولی از ...

آهان پس نگران نباش همون حتما لانه گزینیه تا خواهرشوم سال پیش که باردار شد یه لخته خون ازش اومد فکر کرد پریه بعد تموم شد دیگه و فهمید بارداره

آهان پس نگران نباش همون حتما لانه گزینیه تا خواهرشوم سال پیش که باردار شد یه لخته خون ازش اومد فکر ک ...

منم اولش گفتم خونه و پری شدم ولی خبری از پری نبود  نمیخامم بیا منتظرش  نیستم 

دیروز دیدم یه جا ناراحت بودی که پریود شدی بعد گفتی لک دیدی به خودم گفتم حتما لانه گزینیه

اره امروز باز فک کردم پری شدم نگو لک هس همش منو میترسونع کثافت

منم ديدم قبلش بيبي مثبت بود  سه روز هروقت خودمو پاك ميكردم خون آبه قهوه اي بود اگه باردار با ...

والا دوروز هس لک می دیدم ولی پری نمیومد تاحالا اینجور نشده بودم یهو خونریزی میکردم فک کردم الان که لک دارم و همه میگن دوروزه لانه گزینی مال منم دوروز بود و قهوه ایی 

ولی الان خونرویزی کردم دیگه مطمئنم پری شدم 😢😭😭

خدایا چرا  امیدوارم کرده بووودی اخه چرااااا  

من نمیخام پری بشم چرا با احساسم بازی کردی😢

والا دوروز هس لک می دیدم ولی پری نمیومد تاحالا اینجور نشده بودم یهو خونریزی میکردم فک کردم الان که ل ...

اخه عزيزم مال تو قرمز بود لانه گزيني قهوه ايه

بعدم سه روز به يه اندازس

انشالله ماه بعد باردار ميشي

منم هميشه قبل پريود لك داشتم دو روز اون ماه هم اگه قبلش بيبي نزده بودم نميفهميدم اينقد زود

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
اخه عزيزم مال تو قرمز بود لانه گزيني قهوه ايه بعدم سه روز به يه اندازس انشالله ماه بعد باردار ميشي ...

اخه من تاحالا قبل پری لک نداشتم بخاطر اون میگفتم لک لانه گزینیه