2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لک لانه گزینی بین هفته های ۳تا ۵هست بعد زیاد هم طول نمیکشه 

من یه کوچولو خون خیلی کم رو دستمال دیدم دیروز ۳ونیم بود 

امروزم ۱۲ونیم باز خیلی کمرنگ لکه دیدم زیاد لکه نمیاد دوسه بار فوقش 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
شش ماه

ایشالا این ماه مامان  شی موعد کیه؟

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
سوال منم هست

میبینی چرا کسی نمیاد از تجربیاتش بگه من اگه باردار شم جز به جزشو  میام  میگم 

من یه کوچولو خون خیلی کم رو دستمال دیدم دیروز ۳ونیم بود  امروزم ۱۲ونیم باز خیلی کمرنگ لکه دیدم ...

کار نکن زیاد ایشالله ک حامله ای 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
مال من 30 روزه س و 18 ام موعدمه

هنوز ۸روز مونده ایشالا مامان میشی منم از دو روز پیش کمرم دردو شکمم درد میکنه 

ایشالا این ماه مامان  شی موعد کیه؟

خیلی ببخشیدا اینو میگم واقعا ببخشید من این ماه که اقدام کردم دوروزه ترشحات سفیدرنگ دارم.اون از چیه؟

💔تنهایی بهتر از باهم بودن های خالیست 💔برای مشکلم وحاجت رواشدنم محتاجم به دعاهاتون🌷🌹
میبینی چرا کسی نمیاد از تجربیاتش بگه من اگه باردار شم جز به جزشو  میام  میگم

حالا  تایپک تو دو ص شد ولی از من هیچی نمیدونم این خانما چرا جواب ادمو نمیدن 

خدایا،گاهی نگاهی💖
کار نکن زیاد ایشالله ک حامله ای 

ایشالا اگه حامله باشم فردا صب  بی بی  بزارم مثبت میشه؟دل تو دلم نیست بخدا دعام کنید 

هنوز ۸روز مونده ایشالا مامان میشی منم از دو روز پیش کمرم دردو شکمم درد میکنه 

منم صبح لک دیدم ولی درد ارم ترشح ببخشیدا زرد ابکی دارم نمیدونم حالا لاگزینیه  یا پریودی

خدایا،گاهی نگاهی💖
ایشالا اگه حامله باشم فردا صب  بی بی  بزارم مثبت میشه؟دل تو دلم نیست بخدا دعام کنید

من لک لانه گزینی نداشتم و نمیدونم کی تست بزنی ولی صبر کن ک دوسه روز از موعدت بگذره یا روز موعدت تست بزن

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
حالا  تایپک تو دو ص شد ولی از من هیچی نمیدونم این خانما چرا جواب ادمو نمیدن

نمیدونم میگم دیگه باید میگفتم منم مادرشوهرمو شستم انداختم بند رخت همه میومدن غیبت ولی از تجربیاتشون  به ما نمیگت