2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 74 پست
منم صبح لک دیدم ولی درد ارم ترشح ببخشیدا زرد ابکی دارم نمیدونم حالا لاگزینیه  یا پریودی

قبلا اینجور بودی منم شکمم و کمرم درد میکنه سینه هامم احساس میکنم سنگین شده و درد میکنه

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
قبلا اینجور بودی منم شکمم و کمرم درد میکنه سینه هامم احساس میکنم سنگین شده و درد میکنه

ن نشدم زیر نافمم درد داره همیشه پریودیام شدید بودن ولی این دفعه...

دیروز ی بی بی چک گذاشتم منفی شد بنظرت احتمال داره بعدا مثبت شه؟

خدایا،گاهی نگاهی💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن نشدم زیر نافمم درد داره همیشه پریودیام شدید بودن ولی این دفعه... دیروز ی بی بی چک گذاشتم منفی شد ...

منم از ترسی منفی بی بی نذاشتم ولی فردا می ذارم 

اره خیلیا حتی جواب آزمایش منفی شده بعد دوهفته مثبت شده بی بی که جای خود داره ایشالا مامان میشی منم دوست دارم مامان شم دیگه خسته شدم از تنهایی دلم ببرا بچم تنگ شده کجایی اخه چرا نمیایی تو دلم😁

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
خیلی ببخشیدا اینو میگم واقعا ببخشید من این ماه که اقدام کردم دوروزه ترشحات سفیدرنگ دارم.اون از چیه؟

نمیدونم والا من که نداشتم 

خخخ منم منتظرم این شهریور شد 7سال😢

اخیی ناراحت شدم ایشالا این ماه مامان میشی نذر کن عزیزم جوابشو میگری مامان شدی برات سوره یوسف میخونم😘

عزیزم بی بی بذاری به احتمال زیاد بارداری و فکر کنم الان بذاری معلوم میشه بعضیا 7 روز زودتر میگذارن م ...

اره میدونم چون امروز لک داشتم میخام شب برم حموم صب بی بی بزارم نمیخام با لک خون قاطی شه کاذب شه 😁مثبت بشه اون یکی رو هم امتحان میکنم همون لحظه اگه منفی شه بعد سه روز اونو تست میکنم😂خودمم عجله دارم ولی باید تا صب صبر کنم😁

مرسی عزیزم باشه

نی نی دار شدی خبرم کنم 

نی نی دار شدی خبرم کنم 

عزیزم مطمئنم الان نشون میده بزاری شاید هاله بندازه ولی نشون میده منم خواهرشوهرم باردار شده 10 روز بعد تخمک گذاریش تست کرد و مثبت شد دیروز هم رفت آزمایش مثبت شد

عزیزم مطمئنم الان نشون میده بزاری شاید هاله بندازه ولی نشون میده منم خواهرشوهرم باردار شده 10 روز بع ...

ینی بدم بزارم ؟؟؟؟؟

به نظرمبی بی بزار بزار خیالت راحت بشه راستی اصلا به خودت استرس نده که باعث میشه خدایی نکرده بچه خوب ...

اخ قبووونش برم 😁😉