2821
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 53 پست
سلام عزیزم  قصد جسارت ندارم ها  ولی میگی ۲ ۲ سالته و ۲ سال هم هست ازدواج کردی  و شرای ...

صبور باشه ولی حرف مردم تنهایی افسردگی .......اینهارو چی کنم

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فقط منتظر باش نمیدونی حکمت خدا چیه. منو ببین.باردار شدم بچم مریض دنیا اومد جلو چشمم انقدر درد ...

اخی عزیزم براتون ناراحت شدم انشالله ب هردومون بچه ی سالم و صالح و خوب بده خدا 

عزیز دلم ....خدا بهت صبر بده ..من امشب اینقدر گریه کردم از خدا شکایت کردم از اینکه نمیتونم مادر باشم الان این که شما نوشتی رو خوندم جیگرم آتیش گرفت .... خدا خودش کمک کنه به همه ما

و خدایی که همین نزدیکی است....
مگه ما خودمون تو این شرایط خوشبختیم که بخوایم باعث بوجود اومدن یه آدم دیگه بشیم؟!  🤨 این حس ...

توفکرشم ک برم جورنمیشه 

مهم نتیجست که یکیه...فقط اینکه من وقتم خیلی کنه...سنم رفته بالا...شما مشکلتون چیه؟

تنبلی تخمدان و پری هام خیلی نامنظم و همش بزورقرص منظم شده دوسه ماه

وای  قابل درمانه....من چی بگم که راهی ندارم ..خدارو شکر کن

وقتی پول برا درمان نیس چ فاااایده

من متولد ۷۵ اخه یکیش وضعش خوب بود بد جور بد اخلاق  یکیش هم شغلش خوب نبود و خانوادم رد میکردن

مطمئن باااااش قسمتت همینی بوده که الان توش هستی 

عزیزم الان قشر متوسط هم ضعیف شدن قشر خوب هم در جنگ با زندگی که بتونن مثل سابق بشن

پای امضایی که سر عقدت دادی بمون و بخاطر نداری پشیمون نباش که چرا به بقیه جواب مثبت ندادی...بالاخره زندگی همیشه یکجور نمیمونه...

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
اخی عزیزم من که حتی حسرت ی لحظه بدونم باردارم ب دلم مونده شما که لااقل سقط کردی فهمیدی میتونی باردار ...

اینجوری نگو عزیزم باردار بشی وسقط کنی دردش خیلی بیشتر از اینه ک نداشته باشیش هیچوقت اینجوری لااقل امیدی هرچند کوچیک گوشه دلت گاهی سرک میکشه اما وقتی از دستش بدی وقتی بدونی میشه و نمیتونی و نمیزارن هرلحظه هر روز حسرتی ک درنبودش میکشی هزاران برابر بیشتر خوردت میکنه و زندگی رو برات تلخ میکنه😢😢😢از خدا بخواه بهت داشتنی بده ک هر روز حسش کنی و با دیدنش دیگه از خدا هیچی نخوای جز سلامتیش وشکر ب درگاهش واسه بودنش ن ازدست دادنش😔😔

میفهممت

باردارشدن من بعد هفت ساال..طبیعی..باکلی بیماری..فقط معجزه بود

منم دعاهایی که میگی نذرهایی که میگی داشتم .چون خودم درخفا..چه دیگران..که بلند میگفتن و دلم میشکست..

این روزها میگذره

ان شاالله بحق جد دخترم سال دیگه هدیه خدا بهت کنارت خوابیده باشه..بهش نگاه کنی و لذت ببری

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون