2777
2789
عنوان

دلم گرفت

488 بازدید | 53 پست

برای خودم‌

بس خاطره زایمان خوندم 

حسرت مادرشدن

حتی الان پول دکتررفتن هم ندارم

حالم خییییییلی بده

خستم از جاهایی که میرم و همه به ظاهربرام دعای بچه دارشدن میکنن

ب همسرم دیروز گفتم به یک اقایی هست خیلی خوب استخاره میگیره بگه برام بگیره که چیکار کنم اقاهه گفته بود نیاز به همکاری شدید داری طرفی که استخاره خواسته کمکش کنین تا حاجت بگیره

فقط کمکی ک میتونه ب من بشه مالیه 

همسرم دستش خالیه 

منم تنهام خسته حسرت به دل خیلی چیزا 

کاش درست میشد حالم بده از بغض توگلوم 

از اینکه هیچکاری براخودم نمیتونم بکنم

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

منم از درسی که نخوندددددددددددددددم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خیلی موقعیت پولدار داشتم برا ازدواج

ولی خب یا ترس از این داشتم که بعد بزنه تو سرم ک شما نداشتین یا‌...

یا اخلاق نداشت طرف

یا.

.

.

بخدا حالا که ازدواج کردم بااینکه دوساله میگذره هنوز دوتا ازدوستام ناراحتن میگن حیف که عروس مانشدی ماتورواز دست دادیم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ماکلی خرج دکتروسونوکردیم....اخرشم یه شب خوابیدم بیمارستان واسه سقط یک ونیم شد....بچه هم که نموند....😖

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
ماکلی خرج دکتروسونوکردیم....اخرشم یه شب خوابیدم بیمارستان واسه سقط یک ونیم شد....بچه هم که نموند.... ...

اخی عزیزم من که حتی حسرت ی لحظه بدونم باردارم ب دلم مونده شما که لااقل سقط کردی فهمیدی میتونی باردار بشی 

اخی عزیزم من که حتی حسرت ی لحظه بدونم باردارم ب دلم مونده شما که لااقل سقط کردی فهمیدی میتونی باردار ...

نگوتوروخدا...وقتی رفت جون منم رفت😖

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
عزیزم دیگه گذشته ها گذشته به الان و آینده فکر کن خدا بزرگه انقد ناامید نباش

امید به چی داشته باشم؟؟؟

نگوتوروخدا...وقتی رفت جون منم رفت😖

انشالله ب زودی بچه ی سالم و صالح وصاحب الزمانی گیرت بیاد

چندسالته استارتر؟ خب چرا به اون دوستات که دلشون میخواست عروسشون بشی جواب رد دادی؟

من متولد ۷۵ اخه یکیش وضعش خوب بود بد جور بد اخلاق 

یکیش هم شغلش خوب نبود و خانوادم رد میکردن

نمیییییشه بخداهمه ی درارو خدا روم بسته 

عزیزم اصلا نا امید نباش ، از جایی که فکرشو نمی کنی خدا میاد دستاتو می گیره ، الان وضعیت همه آشفته ست 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

عزیزم اصلا نا امید نباش ، از جایی که فکرشو نمی کنی خدا میاد دستاتو می گیره ، الان وضعیت همه آشفته ست ...

خیلی وقت ها ادم های که خیلی مقاومن خیلی از داخل خرد میشن منم اونجورم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز