2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 53 پست
به سلامتیت به خودت که انقد خوبی که هنوزم بقیه حسرت داشتنتو میخورن  به اینکه خدا بزرگه ارتباطتو ...

هرچی بیشتر میکنم بی توجه میشه 

الان تو یادداشتام برا پارسال دارم که التماس خداکردم بهم نی نی بده ولی هنوزم نداده

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی بیشتر میکنم بی توجه میشه  الان تو یادداشتام برا پارسال دارم که التماس خداکردم بهم نی نی ب ...

حتما به وقتش بهت میده انقدم ناامید نباش

من ۳ ساله ازدواج کردم میخواستم امسال اقدام کنم ولی اوضاع انقد آشفته شد که منصرف شدم گفتم بمونه ی سال دیگه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
پس من چی بگم سی و پنج سالمه و هنوز چش انتظار بچه

شاید تووضعت بهتر من باشه تنها نباشی خونه داشته باشی تلاش کرده باشی دکتررفته باشی من نه میتونم تلاشکنم چون پولی ندارم نه امیدی ب درست شدن وضعم

سلام عزیزم  قصد جسارت ندارم ها  ولی میگی ۲ ۲ سالته و ۲ سال هم هست ازدواج کردی  و شرایط مالی خوبی هم نداری  خوب گلم واقعا شاید صلاح ه فعلا نینی نباشه تا یه کم اوضاع روبراه شه  ضمنا اگه کل دو سال هم در اقدام بوده باشی  خیلی نیست صبور باش گلم

مگه ما خودمون تو این شرایط خوشبختیم که بخوایم باعث بوجود اومدن یه آدم دیگه بشیم؟! 

🤨

این حس مادر بودن رو با سر زدن به بهزیستی ارضا کنین  برو بچه های بی سرپرست رو ملاقات کن و باهاشون بازی کن یا مربی مهد کودک شو یه درآمد هم داره   بخدا اینقده حس خوبیه که حد و مرز نداره   اصلا آدم از خودش راضی میشه 🤗🤗🤗🤗😍

من خیلی ها رو دیدم که بچه دار نمیشدن و با پیاده روی و مصرف غذا های گرم باردار شدن

دختر خاله خودم ۱ و نیم سال بود بچه دار نمی شد خیلی اتفاقی با شوهرش تصمیم گرفته بودن برن پیاده روی کنن نه به خاطر بچه همینجوری ۲ ماه بعدش فهمید بارداره

الان دخترش ۵ ماهه ست

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
عزیزم تازه ۲۲ سالته کلی فرصت دارس واسه مادر شدن من ۲۵ سالمه هنوز اقدامم نکردم

با حرف مردم باافسردگی و ناامیدی خودم چی کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز