2777
2789
عنوان

دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 53 پست
مطمئن باااااش قسمتت همینی بوده که الان توش هستی  عزیزم الان قشر متوسط هم ضعیف شدن قشر خوب هم د ...

پای امضام ک هستم شما برام دعاکنید بهتربشه همه چی

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سني نداري هنوزم دو ساله ازدواج كردي چرا اينقد حسرت بچه ميخوري انگار بچه راه نجات بشريته، من از تو بزرگترم حدود  ٧ساله ازدواج كردم هنوز به بچه فكر نميكنم حتي يك بار هم اقدام نكردم كه بدونم ميتونم بچه دار بشم يا نه،وضع ماليمونم بد نيست ولي هنوز به بچه فكر نميكنم نميخوام بدون هيچ فكري يه نفر ديگه رو وارد اين جامعه بي درو پيكر بكنم

میفهممت باردارشدن من بعد هفت ساال..طبیعی..باکلی بیماری..فقط معجزه بود منم دعاهایی که میگی نذرهایی ...

انشالله توروخدابرام دعاکن

تنبلی تخمدان و پری هام خیلی نامنظم و همش بزورقرص منظم شده دوسه ماه

عزیزم جسارت نباشه ولی وقتی پول دکتر نداری چه جوری میخوایی از پس بچه بربیایی بچه کلی خرج داره پول نداریم و نمیشه هم نمیفهمه از وقتی به دنیامیاد باید خرجش کنی تا ازدواج کنه

اما اگه تصمیمت رو گرفتی و بچه میخوایی دارو گیاهی مصرف کن من دوسال برای تنبلی تخمدانم دارو شیمیایی مصرف کردم کلی هم خرج کردم بی فایده عرق رازیانه و بومادران بگیرغیراز زمان پری مصرف کن سیاهدانه بخور با روغن سیاهدانه رحم و تخمدانهات رو ماساژبده پیاده روی کن وغذاهای هورمونی مثل مرغ و ماهی نخور قارچ و چیبس و پفک پنیرپیتزاهم نخور درست میشه بعدش هم بادکش گرم از اینترنت یاد بگیر روی تخمدانها انجام بده این مارها هزینه ی زیادی نداره اما درمانش قطعی

سني نداري هنوزم دو ساله ازدواج كردي چرا اينقد حسرت بچه ميخوري انگار بچه راه نجات بشريته، من از تو بز ...

عزیزم شاید شماموقعیت و رسم و رسوم هانوادگیت فرق کنه مااصلا اینجورنیست جاری هام اصلا جلوگیری نکردن و بچه دارشدن من فقط یکسال کامل جلوگیری امسالم ک هنوز نی نی درکارنیست

عزیزم جسارت نباشه ولی وقتی پول دکتر نداری چه جوری میخوایی از پس بچه بربیایی بچه کلی خرج داره پول ندا ...

چشم ممنون 

عزیزم شاید شماموقعیت و رسم و رسوم هانوادگیت فرق کنه مااصلا اینجورنیست جاری هام اصلا جلوگیری نکردن و ...

منم اطرافيانم سر يكسال دوسال همه بچه دار شدن خيليم ازم سوال ميشد منم ميگفتم دوس ندارم ،افكار اطرافيان  برام اهميتي نداره و بچه دار شدنو مسابقه نميدونم به اين فكر ميكنم كه خودم كِي آمادگيشو دارم ، به هر حال آرزوي موفقيت برات دارم اما بهت توصيه ميكنم اگه بدون امادگي و صرفا بخاطر  رسمو رسوم و حرف اطرافيان ميخواي بچه دار بشي بدون هم در حق خودت ظلم ميكني هم بچت

2790
2778
2791
2779
2792