2777
2789
عنوان

توقع بی جا

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 58 پست
نه کار درستیه ...تازه خوب بوده مادر نامزدت یه سوغاتی هرچند کوچبک واسه شماا بیاره ..

قبلا که دوست بودیم نمیدونستن حق میدادم که خودش نیاره اما حالا هم هیچی تازه مامانش یه زنگ هم بهم نمیزنه 

تو ارزوی من بودی عزیزم ....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کار درستی کردی اما بشین با خودت فکر کنم آیا میتونی یک عمر این خصلتشو تحمل کنی؟ چون اینجور ادما معمولا عوض نمیشن 

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
قبلا که دوست بودیم نمیدونستن حق میدادم که خودش نیاره اما حالا هم هیچی تازه مامانش یه زنگ هم بهم نمیز ...

حالا دوستی هیچی ..ولی الان باید خداییش شده یه گیر سر مادرش میاورد برای شماا این چیزا دلگرمی و صمیمیت میاره ....از اول رابطه هر جور باشه تا آخر همونه

ببين عزيزم مرد اگر دست به جيب نباشه زندگي باهاش خيلي سخته شوهر خاله من هفتاد سالشه هنوز كه هنوزه با خاله ام سر يه قرون و دوزار بحث دارن خالم هم مدام ميگه من ميدونستم اين خسيسه ها ولي زنش شدم حالا هم پشيمونه مدام ميگه اگر بچه نداشتم طلاق ميگرفتم همه عمرم رو تباه كرده البته اين تجربه نميدونم شبيه زندگي شما ميشه يا نه كه انشالله نميشه ولي واقعا اگر خسيسه بيشتر فكر كن به ازدواجتون ببين درسته يا نه چون زن هميشه از شوهرش توقع داره هرجا ميره براش يه چيزي بياره به عنوان سوغاتي و ...حتي يه چيز كوچيك

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً
تو مسائل دیگه چی خسیسه.مثلا میرید بیرون چیزی براتون میخره حالا هرچیز

کلا زیاد بیرون نرفتیم باهم ولی خب چند بار رفتیم رستوران حساب کرده یا کافه مبگه هر چی میخوای بگو تو غذا خسیس نیست ولی فک میکنم خانوادگیه اخه میدونی خواهرش دعوتم کرد برای تولد پسرش رفتیم با خواهر سومی بادکنک بخریم بعد هلیم هست باد هلیم ۵-۱۰ت این حدودا بود بعد اقا گفت نه بخریم چیکار گرونه گفتم اوکی میخوای من بخرم اگه میبینی پول همرات نیست گفت نه نمیخواد بعد امدیم خونه وای برای همه تعریف میکرد با گاز هلیم اینقد گرون بوده من تعجب کردم گفتم خدایا چرا ول نمیکنه بسه دیگه بوده ادم یا میخره یا نمیخره دیگه صد باز نمیکنه 

خیلی ارومه میدونی تو دعوا و بحث گوش شنوا داره مثل بقیه زود عصبانی نمیشه مثلا بحثمون میشه از همون اول ...

خوب حالا که به چیزای خوبش فکر کردی حالت بهتر نیست؟

این رو یاد بگیر عزیزم بعدها تو زندگی هم به دردت میخوره

صحبت کن...گفت گو کردن رو یاد بگیر...در مقابل مشکلات و اختلاف نظرها نه سکوت کن نه خودخوری نه مقابله به مثل...خیلی ساده حرف دلت رو بزن ، خواسته هات رو بدون تنش مطرح کن شاید به نود درصد خواسته هات هم نرسی ولی فقط گفتنش خیلی از مشکلات رو حل میکنه ...توشش سال فرصت داشتی حرف بزنی و.نگفتی خیلی ساده میتونستی به دوستت بگی سوغاتی یادت نره اما هی نگه داشتی تو.خودت...تو فکرت این.موضوع رو بزرگ کردیو تبدیل به غصه و.کینه شد و در آخر مقابله به مثل و قهر و دلگیری

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ببين عزيزم مرد اگر دست به جيب نباشه زندگي باهاش خيلي سخته شوهر خاله من هفتاد سالشه هنوز كه هنوزه با ...

خب اره سد در صد وقتی بهش میگم مثلا این چیزو فلانی خرید میگه فک چی هستی من دنیا رو به پات میریزم هر چی بخوای برات میخرم تو لب تر کن ولی وقتی این رفتارا میبینیم نمیدونم چی فک کنم بگم خسیسه با این رفتار یا با اون حرفا بگو نه

خب اره سد در صد وقتی بهش میگم مثلا این چیزو فلانی خرید میگه فک چی هستی من دنیا رو به پات میریزم هر چ ...

حتما حتما حتما شفا در مورد اين قضيه باهاش صحبت كن و خلاص،بخث يه عمر زندگيه عزيزم راحت حرفت رو بزن،داري ميبيني كه چقدر طلاق زياد شده همه هم قبل از ازدواج عاشق پيشه بودن اونم نه يه دل بلكه صد دل

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً
خوب حالا که به چیزای خوبش فکر کردی حالت بهتر نیست؟ این رو یاد بگیر عزیزم بعدها تو زندگی هم به دردت ...

گفتم به خدا همیشه گفتم پس کو سوغاتی گفت من با مامان اینا بگم برای کی میخوام این بار گفتم کو سوغاتی مثل خودش که همیشه میگه عشقممم کو سوغاتی من پس منم عین خودش گفتم گفت اصلا وقت سوغاتی نبود نمیدونم بهونه الکی