2821
2789
عنوان

توقع بی جا

611 بازدید | 58 پست

بچه ها ما الان۶سال با همیم  یعنی با هم دوست بودیم و یه چهار پنج ماهی هست که نامزدیم و خانواده ها در جریان هستن و قراره بعد محرم صفر عقد کنیم اگر خدا بخواد ببینید بچه ها تو این ۶سال هر جا رفته هر جا هیچی برای من نخریده یعنی سوغاتی هیچی ولی من خدا وکیلی هر وقت جایی رفتم چه دور چه نزدیک براش کلی چی خریدم بعد اویل تابستون رفت شمال دریغ از یه پر کاه که برای من بخره حالا منم این هفته رفتم مسافرت خیلی بدم امده بود که چرا هیچی برای من نگرفت گقتم منم مثل خودش باید باهاش رفتار کنم تا بفهمه منم هیچی براش نخریدم حتی یه جوراب بعد امد گفت کو سوغاتی های من گفتم ببخشید دیگه نشد چیزی بخری بعدم خیلی همه جا همه چی گرون بود قهر کرد کار من بد بود به نظرتون؟؟ 

تو ارزوی من بودی عزیزم ....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو موارد دیگه هم خسیسه؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
باید شفاف و واضح ناراحتی و خو استه ی خودتو بگی وگرنه آرش میشی مقصر

نیگا کنید من قبلا که دوست بودیم حق میدادم میگفت من میرم جایی با خانواده بگم برای کی چی میخوام بخرم چند بار بهش گقتم ولی الان که دیگه خانوادش میدونن الان چی 

تو ارزوی من بودی عزیزم ....
2824
2823
2791
2779
2792