2777
2789
عنوان

توقع بی جا

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 58 پست
کلا زیاد بیرون نرفتیم باهم ولی خب چند بار رفتیم رستوران حساب کرده یا کافه مبگه هر چی میخوای بگو تو غ ...

اقایان غالبشون سوغات خریدن را بلد نیستن با این صحبتهات فکر نکنم خسیس باشه فقط باید یادش بدی سوغات خریدن را .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اقایان غالبشون سوغات خریدن را بلد نیستن با این صحبتهات فکر نکنم خسیس باشه فقط باید یادش بدی سوغات خر ...

نمیدونم من اصلا کاری ندارم خسیسه یا نه میگم این که مثل خودش رفتار کردم زشته ؟؟؟؟ الان قهر کرده من مقصرم؟؟

تو ارزوی من بودی عزیزم ....
اقایان غالبشون سوغات خریدن را بلد نیستن با این صحبتهات فکر نکنم خسیس باشه فقط باید یادش بدی سوغات خر ...

ولی میدونی من همیشه دیدم بابام میره جایی برای مامانم سوغاتی میاره 

خب اره سد در صد وقتی بهش میگم مثلا این چیزو فلانی خرید میگه فک چی هستی من دنیا رو به پات میریزم هر چ ...

عزیزم چون از اول نگرفتن عادت نکردن الان هم اصلا توجه نکن قهر کرده بذار خودش آشتی کنه به نظرم معنی نداره مرد قهر کنه 

وقتی رابطه تون بهتر شد خیلی مستقیم بگو ک انتظار داشتی خودش و مادرش واستون سوغاتی میاوردن 

مامان دوتا دخمل ناز 😍
خب میدونی نمیگم میلیادر هستم نه ولی خدایش همیشه هر وقت هر چی خواستم بابام برام خریده نیاز نداشتم به ...

خوب دیگه پر توقع ش کردی و اشتباه کردی تو زمان دوستی احتیاجی نبود انقدر هواشو داشته باشی الانم به نظر من بهش بگو بعدا واست مشکل ساز میشه

خوب دیگه پر توقع ش کردی و اشتباه کردی تو زمان دوستی احتیاجی نبود انقدر هواشو داشته باشی الانم به نظر ...

بگم یهنی زشت نیست گفتم البته یه چند بار