2777
2789
عنوان

توقع بی جا

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 58 پست
نیگا کنید من قبلا که دوست بودیم حق میدادم میگفت من میرم جایی با خانواده بگم برای کی چی میخوام بخرم چ ...

شما حق داری من از تجربه گفتم مردا معمولا هرطور راحتن رفتار میکنن باید خواسته و انتظاراتتو کاملا واضح و کوتاه بگی البته با متانت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم زودتر از اینا باید این رفتارو باهاش میگردی تا پی ب اشتباهش ببره ؛ چجوری شش سال این رفتارو تحمل ...

گفتم حتما حق داره دیگه گفت من با خانواده میرم بگم برای کی میخوام ولی الان که دیگه خانواده میدونن

تو ارزوی من بودی عزیزم ....
تو خوراک و پوشاک که میخواد بخره نه پیش نیومده برای من چیزی بخره ها ولی برای خودش خوب خرج میکنه 

این شخص چه ویژگی خیلی خوب و خاصی داره که باهاش نامزد کردی و کدوم اخلاقش چشمت رو گرفت؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خیلی ناراحت شدم اخه مگه حتما همه چی باید یه طرفه باشه 

واقعا

اصلا ناراحت نباش به روي خودت هم نيار كه قهر كرده 

گفت چرا برام چيزي نيوردي بگو من فكر كردم شما رسم نداريد آخه چند بار رفتي سفر چيزي نيوردي 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
کار خوبی کردی اصلا اهمیت نده به قهر کردنش وگرنه فکر میکنه کارش درسته

الانم اس داده رسیدم خونه خسته ام خوابم میاد شب بخیر بای منم نوشتم اوکی بخواب شب بخیر قهر کرده دیگه 

گفتم حتما حق داره دیگه گفت من با خانواده میرم بگم برای کی میخوام ولی الان که دیگه خانواده میدونن

چیزی که عوض داره گله نداره؛ خودتو ناراحت نکن حق با تو بوده؛ ولی فرصتش پیش اومد بشین باهاش قشنگ صحبت کن و خواسته هاتو بهش بگو 

این شخص چه ویژگی خیلی خوب و خاصی داره که باهاش نامزد کردی و کدوم اخلاقش چشمت رو گرفت؟

خیلی ارومه میدونی تو دعوا و بحث گوش شنوا داره مثل بقیه زود عصبانی نمیشه مثلا بحثمون میشه از همون اول داد و بیداد نمیکنه میشینه خوب گوش میده ببینه تو چی میگی بعد تصمیم میگیره 

اهل دروغ هم نیست اصلا

البته یه چیز دیگه هم هست چون اقوام هست دیدم که میگم نه یه بار اول که اصلا تو بحث این کن غیبت یا پشت کسی حرف زدن شرکت نمیکنه تو یه چیز اشتباه هم همیشه میگه نمیدونم خودتون میدونید هر کاری خودتون میخواید کنید 

حروم خور هم نبست من خواستگار زیاد داشتم چون تک دخترم و پسر عمو زیاد دارم میبینم که حلال و حروم میگنه دوست نداشتم هیچ وقت حق کسی بیاد تو زندگیم 

الانم اس داده رسیدم خونه خسته ام خوابم میاد شب بخیر بای منم نوشتم اوکی بخواب شب بخیر قهر کرده دیگه&n ...

قهر کنه توام اهمیت نده اصلا چون اگه بخوای اهمیت بدی بازم تکرار میکنه اما جالبه که تو این 6سال هیچی واست نخریده و تو انقدر راحت کنار میای یه جوری بفهمون بهش خوب

قهر کنه توام اهمیت نده اصلا چون اگه بخوای اهمیت بدی بازم تکرار میکنه اما جالبه که تو این 6سال هیچی و ...

خب میدونی نمیگم میلیادر هستم نه ولی خدایش همیشه هر وقت هر چی خواستم بابام برام خریده نیاز نداشتم به دوست پسرم بگم بخر یا بخره ازش قبول کنم همیشه همه چی داشتم از کیف و کفش و لباس و ماشین تا پول تو جیبی شاید بعضی وقتا هم پولم اضاف بوده من بهش دادم