2777
2789
عنوان

تاوان

| مشاهده متن کامل بحث + 4972 بازدید | 66 پست
حتی بعد از اون خیلی ها واسطه میشن که علی و زهره آشتی کنن ، خیلی از آدمای سرشناس شهر که علی رو میشناخ ...

باریکلا ب غیرت زهره

خدا💚 بزرگ ترین ترین ثروت انسانه و این ثروت قابل قیاس با هیچ خوشبختی دنیوی نیست.
حتی بعد از اون خیلی ها واسطه میشن که علی و زهره آشتی کنن ، خیلی از آدمای سرشناس شهر که علی رو میشناخ ...

علی مگه با مینا نیس یا جدا شدن؟

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کردم محمد با دلارام ازدواج کرده

نه دلارام هنوز داره از جوونیش لذت میبره.بر عکس سمانه که افسردگی گرفته و تا به حال دو بار به مدت ۲ هفته بیمارستان روانی بستری شده

چرا اینقدر خیانت زیاد شده پناه بر خدا . مرد رو نباید گذاشت پولدار بشه و بیکار باید همیشه سرگرم کار ب ...

نه عزیزم مرد خوبم هس مگه همه اینایی ک خیانت میکنن پولدارن؟

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
نه دلارام هنوز داره از جوونیش لذت میبره.بر عکس سمانه که افسردگی گرفته و تا به حال دو بار به مدت ۲ هف ...

چوب خداصدانداره هروقت بزنه دوانداره😐

ممنون از تاپیکت

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞

من فک میکنم علی بعد ها از کاری که با زهره کرده پشیمون شده و از اونجا خودش می دونسته که سمانه تاثیر زیادی تو این موضوع داشته یه جورایی باعث شده محمدم همون بلا رو سر سمانه بیاره....

ولی در کل از آدمای دو رو و دو به هم زن متنفرم...خدا حق بچه های مظلومو از این پدر مادرای خودخواه بگیره

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
من فک میکنم علی بعد ها از کاری که با زهره کرده پشیمون شده و از اونجا خودش می دونسته که سمانه تاثیر ز ...

اتفاقا منم همین حدسو میزنم که محمد تحت تاثیر علی تصمیم گرفت زن دوم بگیره .چون علی بعد از ازدواج با مینا خیلی سرخوش و خوش تیپ و .. شده بود

نه عزیزم مرد خوبم هس مگه همه اینایی ک خیانت میکنن پولدارن؟

آره عزیزم مرد خوبم هست اما کم شده تعدادشون . ولی اکثرا مردای پولدار که خیالشون از تامین زندگیشون راحته فکر زن دوم به سرشون میزنه 

ببینید دوستان حتما خیلی از اطرافیان این آقایان از ارتباط دوستانه و خانوادگیشون غبطه خوردندو چه بسا حسادت ها  کردند ولی بدونید آنچه که ما از زندگی دیگران میبینیم فقط یک تصویره و فیلم زندگیشون از دید ما پنهانه....پس هیچ وقت غصه ی خوشبختی دیگران رو نخوریم، اینو یادمون باشه  

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂