2777
2789
عنوان

تاوان

| مشاهده متن کامل بحث + 4972 بازدید | 66 پست

۷

همه سمانه رو مسبب این همه غم میدونستن اما کسی به زبون نمیاورد. تا اینکه دیروز یکی از بچه های همین جمع دوستانه رو دیدم رفتیم توی یک پارک و شروع کردیم به یاد گذشته حرف زدن و چیز هایی شنیدم که باورش برام غیر ممکنه.

دوستم میگفتچن وقت بعد از فوت ریحانه یک شب که علی و مینا خونه سمانه ومحمد بودن دلارام (خواهر سمانه )بدون اطلاع قبلی از شهرستان میاد اونجاو به سمانه میگه با مامان اختلاف پیدا کردم اومدم قهر. و میخام چند وقتی خونتون بمونم. سمانه سعی میکنه ناراحتیشو مخفی کنه. جو خیلی سنگین بوده. تا اینکه محمد برای اینکه جو رو عوض کنه میگه اتفاقا کار خوبی کردی .سمانه از کارای خونه خیلی خسته شده یه مدت شما کمک حالش باش و به درس حدیث برس من و سمانه هم به یاداوایل ازدواجمون به تفریح و گردشای دو نفره میرسیم. سمانه از حرف شوهرش خوشش میاد ولی تا میاد لبخند بزنه مینا چیزی میگه که باز آتش دشمنی روشن میشه. مینا به گفته خودش بدون قصد و غرض  میگه وااای آقا محمد حیف این جواهر نیست بشینه کارا خونه رو انجام بده؟ هرجا رفتین باید ببرینش.  مثلا اومده قهر باید روحیشو عوض کنین.بعد رو میکنه به دلارام میگه عزیزم اصلا بیا دنبال خودمون هر جا رفتیم . اینا قدر تورو نمیدونن. دختر به این خوشکلی.

با شنیدن این حرف سمانه مثل کوه آتشفشان فوران میکنه و میگه خوبه من باعث شدم علی بیاد سمت تو وگرنه علی بعد از همون صیغه یک ماهت میخاست مثل آشغال بذارتت کنار .حالا اینجوری جواب منو میدی بی لیاقت.(اینا رو مینا برای دوستم تعریف کرده.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم کاربریتون جالبه😍😍

ممنونم عزیزم...قبلا اسم مستاجر خدا رو دوست داشتم ولی بعدا به این نتیجه رسیدم هممون بنده خداییم که این دنیا مستاجرشیم و میریم اون دنیا که اصله کاریه ❤

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸

علی و مینا همونجا باهم دعواشون میشه و میرن سمانه و دلارامم دعواشون میشه و محمد به نشانه ی اعتراض از خونه میره بیرون.

در حین رفتن محمد به سمانه میگه یه عمر رفتار زشتتو تحمل کردم .بین دوست وآشنا آبرو برام نگذاشتی دیگه نمیتونم تحملت کنم.وسایلتو جمع کن برو پیش مامانت.

محمد تا یک هفته خونه نمیاد تو این مدت دلارام و سمانه باهم آشتی میکنن.دلارام سمانه رو تحریک میکنه که مهریشو بذاره اجرا . و اونو متقاعد میکنه که صد در صد محمد تا همین الانشم بهت خیانت میکرده وگرنه چرا نباید بعد از یک هفته بیاد خونه.بهش میگه مگه میشه مرد به این خوشکلی و خوش هیکلی به زندگیش پایبند باشه. مگه علی نبود که نه قیافه داشت و نه وضع مالی آنچنانی .فقط به خاطر اینکه معروف بود این همه زن ریختن دور و برش .پس محمد که به مراتب شرایط بهتری داره حتما داره بهت خیانت میکنه.

سمانه با اجرا گذاشتن مهریش دخترشو میبره خونه مادر شوهرش میذاره و برای محمد پیغام میذاره که تو دادگاه میبینمت.به این خیال که محمد متنبه میشه و برمیگرده.

نگو محمد واقعا از کارهای سمانه خسته شده وقصد برگشتن نداشته. یکی دو ماهی میگذره و سمانه تازه میفهمه چه اشتباهی کرده  و خودش برمیگرده سر زندگیش اما دیگه محمد اون محمد سابق نمیشه. روز به روز سرد تر و بی عاطفه تر . تا اینکه سال گذشته سمانه که دیگه تحمل این شرایط براش غیر ممکن بود و واقعا به محمد شک کرده بودبا بخشیدن مهریش و دادن حدیث از محمد جدا میشه . و چند ماه بعد محمد از همسر جدیدش رونمایی میکنه.و همه میفهمن دو ماه قبل از جدایی سمانه محمد واقعا زن دوم گرفته بوده تا سمانه خواسته یا ناخواسته تاوان ظلمی که به زهره کرده بود را بده.

۸

حالا چیزی که برای من باورنکردنیه اون همه ادعای عشقیه که بین سمانه و محمد بود.چطور میشه اون همه عشق اینجوری تبدیل به نفرت بشه؟

راستی همین دوستم میگفت مثل اینکه همسر جدید محمد با حدیث رفتار خوبی نداره .یکی دوبارهم همسایه ها با صدای جیغ حدیث با اورژانس اجتماعی تماس گرفتن و معلوم شده که حدیثو کتک میزنه.

از صمیم قلبم برای حدیث ناراحتم چون اون طفل معصوم کاری نکرده که مستحق این رفتار باشه . امیدوارم خدا آرامش رو به زندگی این طفل معصوم برگردونه.

۸ حالا چیزی که برای من باورنکردنیه اون همه ادعای عشقیه که بین سمانه و محمد بود.چطور میشه اون همه عش ...

فک کردم محمد با دلارام ازدواج کرده

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

اصل کاری به سمانه و بدی هاش ندارم حجم کاری که علی با زن و دختر مریضش کرد برای غیر قابل قبوله عجب نامردی بود اوووووف هر چقدرم سمانه سوسه بیاد این وسط بازم علی چطور تونست با زنش که خانوم خوبی بود ودرگیر بچه مریضش بود بیشتر از همیشه به حمایتش احتیاج داشت این کارو بکنه

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸
اینطور که دوستم میگفت بعد از اون شب که دعواشون میشه خیلی با هم کنار نمیان تا اینکه بعد از مدتی با فض ...

زهره چی شد 

خدا💚 بزرگ ترین ترین ثروت انسانه و این ثروت قابل قیاس با هیچ خوشبختی دنیوی نیست.
فک کردم محمد با دلارام ازدواج کرده

منم

حتی بعد از اون خیلی ها واسطه میشن که علی و زهره آشتی کنن ، خیلی از آدمای سرشناس شهر که علی رو میشناختن میان وسط ولی زهره فقط یک کلام میگه آزموده را آزمودن خطااست