موضوعی که براتون تعریف میکنم واقعی هستش و مربوط به دو نفر از افراد نسبتا معروف شهر ماست که از دوستان نزدیک همسرم هستن.این اتفاقا طی ده سال گذشته پیش آمده وتمام شده اما چون دیروز خبر جدیدی در مورد یکی از این افراد بهمون رسید تصمیم گرفتم بیام براتون تعریف کنم. بعضی از اسمها رو تغییر میدم و بعضیاشو نه .
من فک میکنم علی بعد ها از کاری که با زهره کرده پشیمون شده و از اونجا خودش می دونسته که سمانه تاثیر زیادی تو این موضوع داشته یه جورایی باعث شده محمدم همون بلا رو سر سمانه بیاره....
ولی در کل از آدمای دو رو و دو به هم زن متنفرم...خدا حق بچه های مظلومو از این پدر مادرای خودخواه بگیره
اگه یخچالا اهل تلافی بودن هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!! خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
ببینید دوستان حتما خیلی از اطرافیان این آقایان از ارتباط دوستانه و خانوادگیشون غبطه خوردندو چه بسا حسادت ها کردند ولی بدونید آنچه که ما از زندگی دیگران میبینیم فقط یک تصویره و فیلم زندگیشون از دید ما پنهانه....پس هیچ وقت غصه ی خوشبختی دیگران رو نخوریم، اینو یادمون باشه
اگه یخچالا اهل تلافی بودن هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!! خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂