2777
2789
عنوان

تاوان

| مشاهده متن کامل بحث + 4972 بازدید | 66 پست
حتی بعد از اون خیلی ها واسطه میشن که علی و زهره آشتی کنن ، خیلی از آدمای سرشناس شهر که علی رو میشناخ ...

باریکلا ب غیرت زهره

خدا💚 بزرگ ترین ترین ثروت انسانه و این ثروت قابل قیاس با هیچ خوشبختی دنیوی نیست.
حتی بعد از اون خیلی ها واسطه میشن که علی و زهره آشتی کنن ، خیلی از آدمای سرشناس شهر که علی رو میشناخ ...

علی مگه با مینا نیس یا جدا شدن؟

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کردم محمد با دلارام ازدواج کرده

نه دلارام هنوز داره از جوونیش لذت میبره.بر عکس سمانه که افسردگی گرفته و تا به حال دو بار به مدت ۲ هفته بیمارستان روانی بستری شده

چرا اینقدر خیانت زیاد شده پناه بر خدا . مرد رو نباید گذاشت پولدار بشه و بیکار باید همیشه سرگرم کار ب ...

نه عزیزم مرد خوبم هس مگه همه اینایی ک خیانت میکنن پولدارن؟

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
نه دلارام هنوز داره از جوونیش لذت میبره.بر عکس سمانه که افسردگی گرفته و تا به حال دو بار به مدت ۲ هف ...

چوب خداصدانداره هروقت بزنه دوانداره😐

ممنون از تاپیکت

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞

من فک میکنم علی بعد ها از کاری که با زهره کرده پشیمون شده و از اونجا خودش می دونسته که سمانه تاثیر زیادی تو این موضوع داشته یه جورایی باعث شده محمدم همون بلا رو سر سمانه بیاره....

ولی در کل از آدمای دو رو و دو به هم زن متنفرم...خدا حق بچه های مظلومو از این پدر مادرای خودخواه بگیره

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
من فک میکنم علی بعد ها از کاری که با زهره کرده پشیمون شده و از اونجا خودش می دونسته که سمانه تاثیر ز ...

اتفاقا منم همین حدسو میزنم که محمد تحت تاثیر علی تصمیم گرفت زن دوم بگیره .چون علی بعد از ازدواج با مینا خیلی سرخوش و خوش تیپ و .. شده بود

نه عزیزم مرد خوبم هس مگه همه اینایی ک خیانت میکنن پولدارن؟

آره عزیزم مرد خوبم هست اما کم شده تعدادشون . ولی اکثرا مردای پولدار که خیالشون از تامین زندگیشون راحته فکر زن دوم به سرشون میزنه 

ببینید دوستان حتما خیلی از اطرافیان این آقایان از ارتباط دوستانه و خانوادگیشون غبطه خوردندو چه بسا حسادت ها  کردند ولی بدونید آنچه که ما از زندگی دیگران میبینیم فقط یک تصویره و فیلم زندگیشون از دید ما پنهانه....پس هیچ وقت غصه ی خوشبختی دیگران رو نخوریم، اینو یادمون باشه  

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂