2777
2789

من میدونم همه چی گرون شد و همه از مشکلات اقتصادی می نالن

ولی لطفا به من بگین روزی رسون کیه؟؟

ایا خدا وقتی میخاد روزی رو بده طبق دلار و قیمت روز حساب میکنه که این همه یه عده نگران هستن؟؟

مگه خدا رازق نیس مگ روزی هرکس مشخص نیس پس این همه نگرانی از چی میاد؟؟؟

چرا یه عده چنان یوروش اوردن برای خرید (حتی اونایی که ندارن)که انگار قحطی در راه است که اگر این چنین هم باشه ایا نباید به اندازه خرید تا به همه برسه؟؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

من خودم به شخصه حتی خریدهای کوچیکم مثل صابون رو چندتایی نمیخرم چه برسه به خریدای بزرگتر

به هیچ عنوان هم نگران نیستم که ای وای فردا گرونتر میشن

میگم اگر قراره ایکس مبلغ یا ایکس اندازه به من روزی برسه یا ایکس اندازه خوراکی بخرم پس بی توجه به قیمت خدا همون اندازه رو برام فراهم میکنه چون‌من باور دارم روزی رسون اونه نه شخص ترامپ یا حتی فلان کارخونه یا فلان دولت...

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گشنه ان ميفهمي گشنههههههه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوهرمن کارش باربریه اینروزا سرش شلوغ شده میدونین چرا؟؟چون میگه مغازه دارا حرص میزنن برا خرید بیشتر 

چون فکر میکنن قیمتا هی میره بالاتر و هرچی الان بخرن سود بیشتر بعدهامیبرن جوری ک انبارا پره ولی باز خرید میکنن و توخونه انبار میکنن

اخه به کجا چنین شتابان؟؟

ببخشیدا خدا روزی رسون هست ، ولی نه به این معنی که ادم هیچ کاری نکنه و بی منطق پیش بره ... اگر صرفا خ ...

ب خاطر اینکه ایمان ندارن ب رزاق بودن خدا

ایمان داشتن با قبول داشتن فرق میکنه ها

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸

تاپیکو قفل کن 

الان میان توهین می کنن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ببخشیدا خدا روزی رسون هست ، ولی نه به این معنی که ادم هیچ کاری نکنه و بی منطق پیش بره ... اگر صرفا خ ...

اون فقیر و گداها دارن نون باور خودشون رو میخوره خدا ابدا ب کسی ظلم نمیکنه مگ میشه خدای رحیم و مهربانتر از مادر به بنده هاش سخت بگیره؟؟؟

مگ اون پولدار با اون فقیر برای خدا باهم فرق دارن مگ خدا تبعیض قائل میشه؟؟

همونجور که خدا گفت شما هرچه کنید از اعمال خودتونه براینم صدق میکنه حالا منظورم نیس حتما کاری کرده منظورم این نتیجه انتخاب و باور خودش بوده

هی خواهر،،،،یه چیز میگم کسی ریپلای نکنه

هستن اینجا افرادی که نعوذو بالله،،،خود خدارو هم منکر میشن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔