2777
2789
عنوان

بدشانس...😢😢😢

200 بازدید | 9 پست

از وقتی ازدواج کردم خونواده شوهرم بهم پاگشا ندادن واز همون روزا جاریام پشت سرم حرف میزدن و...مادرشوهرم خیلی برا جاریم ارزش میزاره برای من اصلا نمیزاره چون از جاریم میترسه...اخیرا هم مادرشوهرم رفته پشت سرم حرف زده گفته من تو خوتشون اصلا کار نمیکنم در حالیکه الکیی میگه و پدرسوهرم با لحن تهدید باهام حرف میزنه و...من اصلا از خونواده شوهر شانس نیاوردم باز یاد کاراشون افتادم اعصابم خوردشد

خدایا میدانم که میبینی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش با شوهرم ازدواج نمیکردم...

ولشون کن اصلا بخیالتم نیارشون. من هفت ساله دارم میسوزم تازه الان متوجه شدم ک نباید اصلا بهشون فکر کنم باورت میشه دیگه اصلا خونشون نمیرم مگه چی بشه ک برم اصلا اصلا هم بهشون فکر نمیکنم یکم راحت ترشدم شانس نداشتیم دیگه بیخیالشون ادمای قدرنشناسین منم هرچی محبت کردم فایده نداشت دیگه بسه نمیخام هیچ کاری کنم و خودمو ناراحت کنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ولشون کن اصلا بخیالتم نیارشون. من هفت ساله دارم میسوزم تازه الان متوجه شدم ک نباید اصلا بهشون فکر کن ...

منم بخدا خیلی محبت کردم اما انگار نمیبینن برادرشوهرم میاد ۱۵ روز ۱۵ روز میمونه خونمون خوبیشون ک بهم نمیرسه از همه طرف ناراحتم میکنن

تابوده همین بوده خونواده پسر چون پسرزاییدن انگار شاخ غول شکستن اکثریت ظالمن فقط خدالعنتشون کنه

به شوهرم هیچی ندادن خودش کار کرد سرویس خرید عروسی گرفت حتی قربونی جلو عروس که پدرش برید پولشو از شوهرم گرفت ...چطوری اسمشونو پدر مادر میزارن

منم بخدا خیلی محبت کردم اما انگار نمیبینن برادرشوهرم میاد ۱۵ روز ۱۵ روز میمونه خونمون خوبیشون ک بهم ...

ی گوشت در یکی دروازه. تو کار خودتو بکن ب کسیم توجه نکن خودت باش 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
به شوهرم هیچی ندادن خودش کار کرد سرویس خرید عروسی گرفت حتی قربونی جلو عروس که پدرش برید پولشو از شوه ...

ازبس ک بی شعورن حرفیم بزنی بهشون میگن ما پدرومادرتیم دلمونو بشکنی خدا دلتونو میشکنه ادم باید احترام مادرپدرشو داشته باشه زن جماعت مظلومه بخدا

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25