2777
2789
عنوان

باشعوری!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 93 پست
امروز به خودم گفتم😔😔 کنارم یه کامیون داشت میرفت که کارگر افغانی توش بود شاید ندیده بود که یه ...

به نظرم خوب کردی هیچ بی ادبی نبوده رفتار اون زشت بود 

از قدیم گفتن جواب ،های ،هوی!

همسایه ما خیلی فریاد میکشه سر بچه هاش. 😳 تمام مدت صداش تو خونمونه. پسرهاش شیطون هستند و او مدام داد میزنه سرشون مودبببببب باااااشید.  صداشم بم و مردانه است . همسایه های بغلی شکایتشو به صاحبخانه اش بردن تذکر گرفت  ولی باز فرقی نکرد. بدتر شد. دیگه به نعره کشیدن رسیده. پسر سه سالشو پرت میکنه بیرون تو کوچه تا بترسه و مودب بشه مثلا. 

نزدیک یکساله آسایش نداریم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانوما من یه چیزی میگم ببینید بیشعوریه یا نه؟

دوستم چن ماه پیش عروسیش بود عکس عروسیشو بهم نشون داد خیلی بد شده بود ارایشش خیلی خیلی بد بعد بهم گفت چطور شدم منم گفتم کلی عوض شدی خوشبخت بشی گفت چطور عوض شدم خوبه یا بد؟منم گفتم سنتو بیشتر نشون میده احساس میکنم ناراحت شد😫

چند روز پیش میخواستم برم بیرون موهامو بافته بودم ادامش از شالم زده بود بیرون....عزیزی بهم گفت موهات بیرونه....گفتم میدونم ....مشکلی ندارم....برگشت گفت خیلی بی فرهنگی موهات اینجوری بیرونه( مذهبی بودن ایشون) 😐

منم گفتم بی فرهنگی اینه که شما داری به من اینجوری میگی

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

یادمه یکی از اقوام برای نوزادش اسم گذاشته بود.وقتی رفتیم پیشش اسمشو پرسیدم گفتم چه اسم قشنگی.یک دفعه خانومه خیلی از ته دل و مظلومانه گفت واقعا؟جدی خوبه تو رو خدا؟فهمیدم خیلی بهش ایراد گرفتن سر اون اسم.پس به اسم هایی که مردم روی بچه هاشون میزارن ایراد نگیریم.خودشون دوست داشتن که گذاشتن

زهی سجاده ی تقوا که یک ساغر نمی ارزد...

یا عزیزی چندین بار بهم گفته برو کاشت ناخن و اکستنشن مژه.....منم عین چندین بار گفتم دوست ندارم....بازم ایشون تکرار کردن....بابا تو انجام بده به من چیکار داری

یه سری هم یه خانوم آذری به من گفتن کردها چرا اینقدر اسم های بد میزارن رو بچه هاشون؟گفتم چطور؟گفتن اینجا اسم میزارن سارینا و آسو و سیروان و این مدل اسم ها.چون آشنایی نداشتن خوششون نمی اومد.توضیح دادم براشون که این ها اسم های اصیل کردیه که سالهاست استفاده میشه و اینجوری هم نیست که فقط چند سالی مد شده باشه.مثل اسم قشنگ آلما یا آیلار.اینها ترکی و اصیل هستن اما چون ممونه کردها معنیشو ندونن دلیل بر این نمیشه زیبا نباشن

اینکه برین خونه کسی و هم بگین عدا نپزه و هم نرین ‌ و طولش بدین 

بله اینم مصداق بارز بی شعوری صاحب خونه معذب میشه....اگه میخوای بمونی بزار غذا تدارک ببینن....اگه نمیخوای بمونی زحمت رو سر موقع کم کن

عزیزی که به دوستتون گفتید سنشون بیشتر نشون میده.خب من بودم احتمالا دلم می گرفت.این دفعه اگه عکسای عروسیشو دیدید یه کم تعریف کنید از دل دوستتون دربیاد