2777
2789
عنوان

باشعوری!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 93 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دوران کنکورم یادمه چاق شده بودم.78 کیلو بودم.یکی از فامیلامون هر دفعه جلوی جمع می گفت چقدر چاق شدی و با لحن بدی هم میگفت.با اینکه کل خانواده شون چاق بودنه من توصیه های لاغری می کرد.بعد نکته این بود که خودش قرص میخورد چاق شه.منظورم از چاق چاقه ها!!!!نمیدونم چرا.حس میکرد اینجوری میگن جاش خوبه😐

زهی سجاده ی تقوا که یک ساغر نمی ارزد...
یا اینکه یکی یه لباس یا روسری رو میخره که دوست دار۶ هی نیان بگن سیاهت کرده چاقت کرده زشتت کرده به ما ...

دقیقا...وقتی کسی چیزی میخره به یه مبارک باشه اکتفا کنید....وسیله ی مورد نظر رو از چشم طرف نندازین

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

اونایی که تو آپارتمان زندگی میکنن اگه جاکفشی یا کفشاشون رو بیرون از واحد میزارن لطفا از بوگیر کفش استفاده کنن که بوی کفششون کل راه پله ها رو نگیره😷

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

یکی هم اینکه وقتی با کسی می ریم خرید اگه اون شخص چیزی رو پسندید و به نظر ما خوب نبود برنگردیم بلند داد بزنیم وااااا این چیه.می تونم خیلی ملایم بگیم این قشنگه اما اون یکی قشنگتره

دقیقا...وقتی کسی چیزی میخره به یه مبارک باشه اکتفا کنید....وسیله ی مورد نظر رو از چشم طرف نندازین

میدونی چقدر ذوق میکنم یه شال یا روسری میخرم اما بار اول که میپوشم از چشمم میندازن و دیگه نمیموشم

اونایی که تو آپارتمان زندگی میکنن اگه جاکفشی یا کفشاشون رو بیرون از واحد میزارن لطفا از بوگیر کفش اس ...

لایک به امضات

یکی از موارد بی شعوری همینه

به عقاید هم احترام بزاریم و سعی در تغییر عقاید دیگران نکنیم....به عبارتی عقاید خودمونو برا خودمون نگه داریم

شغل شوهرن طوریه که ده روز خونس ده روز سرکاره  هفته ای یبار میرم خونه پدرشوهرم حالا سه روز نگذ ...

وای خواهر منم همین مشکلو داره🤔

ذکر  آغازتحریم ها                                              پراید رسید به زانتیا آقابیا آقابیا روزی۱۰۰۰مرتبه
میدونی چقدر ذوق میکنم یه شال یا روسری میخرم اما بار اول که میپوشم از چشمم میندازن و دیگه نمیموشم

واقعا خیلی بی شعورن.....منکه اهمیت نمیدم....لباسی که پسندیدم رو میپوشم و حالشو میبرم

یک سری افراد هم خیلی از قیمت استفاده میکنن و اسم پولو زیاد میارن.میگی چه شال قشنگی مبارکت باشه بر میگرده میگه خوبه؟؟؟؟80 تومن گرفتم😐چه این مانتو بهت میاد؟؟؟واقعا؟آره 200 گرفتم یکی هم گرفتم 250 😐خیلی حرکت بدیه

لایک به امضات یکی از موارد بی شعوری همینه به عقاید هم احترام بزاریم و سعی در تغییر عقاید دیگران نک ...

😘😘

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌