2777
2789
عنوان

باشعوری!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 93 پست
این مورد حرف زدن در مورد چاقی واقعا بده.واقعا.این افراد فکر می کنن همه چی تموم هستن و فکر می کنن اگه ...

مخصوصا درمورد دخترا که حساسن 

هنوز که هنوزه این حس بدو دارم که چون چاقم مورد تمسخر همه ام و جز مواردیه که به خاطرش ازدواج نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينكه همسايه نذاره ماشينوتو بزني در خونه و بياد بگه ماشينو بردار فقط حق منه ماشين بذارم با داد و بيداد 
منم شوهرم خونه نبود 
كلا آبرومونو برد بيشعور
زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛

مثلا من قدم کوتاهه ولی هم اندامم متناسبه هم قیافم خوبه هم پوست و موم

ی همکاری داشتم فقط قدش بلند بود

هر روز مینشست جلوی من قد کوتاها را مسخره میکرد

خیلی دوست داشتم منم عیباشو به روش بیارم ولی به خودم میگفتم اگه اینکارو بکنم دیگه با اون فرقی ندارم

ظاهر دیگرانو مسخره کردن اوج بیشعوریه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

یه موردی که دوران مجردیم داشتم و ماسفانه هنوزم ادامه داره.دوستای مجردم وقتی میرن بیرون تا با پسر موردعلاقه شون باشن بهم زنگ می زنن میگن اگه خانواده احتمالا تماس گرفتن بگم که منم همراه دوستم هستم و میگن با من رفتن بیرون.خب من دلم نمیاد روی دوستمو زمین بندازم ولی خودش باید فهم داشته باشه که من شاغلم.که دیگه زندگی مشترک دارم و ممکنه برام مشکل ساز شه الان دیگه شرایطم با مجردی فرق داره.حتی دوران مجردی هم با این قضیه مشکل داشتم.مجبور میشدم اگه اتفاقی پیش بیاد حرفی رو که اونا گفتن به خانواده شون بگم

زهی سجاده ی تقوا که یک ساغر نمی ارزد...

هفته پیش، یکی غذای نذری گرفته بود، تو ماشین غذاش رو خورد، بعد ظرفش رو از پنجره ماشین همونجا انداخت بیرون، خیلی اعصابم بهم ریخت، یه آقایی بود، فورا رفتم بهش تذکر بدم، تا بهش برسم، گاز داد و رفت. باور نمیکنید خون جلو چشمم رو گرفته بود از این بی مبالاتیش، درحالیکه کمی اونور تر از این سطلای زباله شهرداری بود.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

وقتی حسابی بارون میاد و تو چاله چوله های خیابون اب جمع شده، ما رانندگان با احتیاط بریم شاید افتادیم تو چاله اب و، ی عابر پیاده حسابی خیس شد

دلتنگ روزایی ام  که دیگه خودتم نمیتونی تکرارش کنی

اینکه در مورد ظاهر کسی نظر بدیم مثلا بگیم وای چقدر جوش داری یا چقدر موهات کم پشته و ...

اینکه وقتی کسی کاریو به سبک ما انجام نمیده فک کنیم اشتباه میکنه و سبک و روش خودمونو بهش تحمیل کنیم

اینکه اقایون رانندگی خانومارو مسخره میکنن

اینکه وقتی کسی سنش بالا رفته و ازدواج نکرده بهش میگن ترشیده

شغل شوهرن طوریه که ده روز خونس ده روز سرکاره 

هفته ای یبار میرم خونه پدرشوهرم

حالا سه روز نگذشته میگه نه بیاااااا میام دنبالت بیاااااا باید بیااااای😐

خب بابا تو پسر جوون داری من اونجا معذبم ولم کن دیگه تعارف یه حدی داره دیگه

گرچه شوهرم میگه همون هفته ای یبار برو ولی عین خاله زنکا میره به شوهرم میگه زنت با ما راحت نیس😐

خدایا شکرت😍
ازون مادرشوهرستا 😝😝😝😝

ن بابا یکم ساده هس میخوادبدونه اگه چیز خاصی نیس بگیم بهش 

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

وقتی میبینید بچه ی کسی در ظاهرش مشکلی داره بهش نگاه نکنید کنجکاوی نکنید ....مثلا اگه بفهمید پای بچه ی فلانی چرا زخم شده به جهان بینیتون اضافه میشه؟

در مورد لباس دیگران تا نظر نخواستن نظر ندید....مطمئنا یه خانوم ۳۰ ساله خودش میدونه چه جوری لباس بپوشه....اظهار نظر بی مورد بر طبق عقاید خودتون نکنید

در مورد چاقی و لاغری نظر ندید....کسی از شما نظر نخواسته که هی میخواین طرف رو مجاب کنین چون لاغر شده زشت شده

تو راه پله فریاد نکشید....شاید بچه ی همسایه به زور خوابیده با فریاد شما بیدار میشه و بدخواب

موارد زیاده یادم بیاد بازم میگم

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

یکی از همسایه های خونه ی پدر و مادرم همیشه ماشینشونو جلوی خونه ی پدر و مادرم پارک میکنن و با اینکه پدرم تذکر داده بازم این کارو میکنن.یا وقتی مهمون دارن به مهموناشون نمیگن ماشینشونو جلوی خونه ی خودشون نگه دارن.بارها شده پدرم خجالت کشیدن برن زنگ در خونه شونو بزنن وقتی مهمون داشتن و ماشینشونو بیرون پارک کردن تا صبح.در حالیکه پدرم حتی وقتی مهمون داریم به مهمون تذکر میدن جلوی خونه ی بقیه نگه ندارن حتی همسایه هایی که ماشین ندارن

زهی سجاده ی تقوا که یک ساغر نمی ارزد...