2777
2789
عنوان

باشعوری!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 93 پست

یا اینکه غذا و تدارک میبینی برای مهمون هی میگن این چه کاریه ناراحت شدم.ما که تعارف نداریم.یا سرزده میان میگن ما صمیمی هستیم.خب خیلی ها دوست دارن خوب از مهمان پذیرایی کنن.این درست نیست

زهی سجاده ی تقوا که یک ساغر نمی ارزد...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانومایی که ازدواج کردن نباید برای مجردا قیافه بگیرن.این خیلی رفتار زشتیه.باید یاد بک

گیریم ازدواج یه جور انتخابه.کسی توی شونزده سالگی انتخاب میکنه یکی بیست سالگی یکی چهل سالگی.یه قانون آسمانی نداره که حتما باید هیجده سالگی ازدواج کرد

یه مورد دیگه دست دادن.در تمام دنیا دست دادن باید محکم باشه نه خیلی محکم که دست طرف اذیت بشه اما باید قشنگ دست طرف مقابلتو بگیری.شل دست دادن باکلاسی نیست اصلا

یه چیزی هم مادرم همیشه میگفت که غذا مونو زودتر از مهمون تموم نکنیم تا معذب نباشه.اگرم تموم شد یکم کم دیگه بکشیم و با مهمون تموم کنیم غذامونو