2821
2789
عنوان

مزاحم همیشگی

230 بازدید | 22 پست

یه دوست دارم ( فامیل نزدیکمم هست) هروقت که بخوام برم مسافرت کوفتم میکنه پسرش هم سن و سال پسر منه قسمم میده به جون بچه ام که واسه پسرت هرچی گرفتی واسه پسر منم بگیر 😡😡

راهکار بدین واقعا خسته شدم گاهی واسه خودشم هرچی من بخوام میخواد و بگم خیییلی گیره بارها غیر مستقیم بهش فهموندم از این رفتارش اذیت میشم اما اصلا به روی خودش نمیاره الان جدیدا با قسم دادن بچه ام میخواد مجبورم کنه 😅

اینم بگم که نگین بهش نگو جایی میری، بخدا نمیگم روابطمون طوریه که میفهمه 😖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پولشو میده؟

میخوای تو هم مقابله به مثل کن چند بار تا ببینه کارش چه قدر اذیت کنندست

دانه از آن زمان كه در خاک است،با دلش آفتاب ادراک است!سرگذشت درخت میداند،رقم سرنوشته میخواند!گرچه با رقص و ناز در چمن است،سرنوشت درخت سوختن است!آن درخت كهن منم كه زمان،بر سرم راند بس بهار و خزان!دست و دامن تهی و پا در بند،سر كشیدم به آسمان بلند!شبم از بی ستارگی شب گور،در دلم پرتو ستاره ی دور!آذرخشم گهی نشانه گرفت،گه تگرگم به تازیانه گرفت!بر سرم آشیانه بست کلاغ،آسمان تیره گشت چون پر زاغ!مرغ شب خوان🕊که با دلم میخواند،رفت و این آشیانه خالی ماند!آهوان گم شدند در شب دشت،آه از آن رفتگان بی برگشت!گر نه گل دادم و بر آوردم،بر سری چند سایه گستردم!دست هیزم شکن فرود آمد،در دل هیمه بوی دود آمد!کنده ی پیر آتش اندیشم،آرزومند آتش خویشم!ه.ا.سایه ❤️🇮🇷

پولشو میده؟میخوای تو هم مقابله به مثل کن چند بار تا ببینه کارش چه قدر اذیت کنندست

میده پولشو ولی اذیت میکنه باید عکس بگیرم بفرستم فروشنده رو اذیت کنم اخرم میگه نمیخوام

چه پررو هستش. بهت پول نمیده پس براش چیزی نخر. تو این گرونی چه پرتوقع هستش. تقصیر خودته بهش رو دادی. یکی دو بار براش نخر خودش خسته میشه.

🌺فرقی نمیکنه دختر باشی یا پسر.👇 درخواست دوستی 💣 رد میشه 💣