نظرتون راجع به نامزدی همراه با صیغه محرمیت چیه؟ خوبه بده؟ مشکل داره،؟ شره؟
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب رابطه نباید داشته باشی تازه برای اشنایی است نه چیز دیگه
دقیقا مگه واسه اشنایی نیست رابطه چی میگه
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
واسه کسانی ک حدش رعایت کنن .طبق اون چیزی هم ک ما شنیدیم یعنی اگ حرف بزنن یا بخندن یا احیانا دستشون بخوره ب هم اشکالی نداشته باشه.حالا صیغه محرمیت کنن حامله بشه این رسم جدیده.فک کنم ی اسم جدیدم باید براش درنظر بگیرن.
اگه نامزدی برای آشنایی هست خب چرا صیغه شاید نپسندی و بخوای تموم کنی الکی صیغه چرا باشی...کاری هم که قرار نیست انجام بشه نهایت دوتا بیرون رفتن مهمونی رفتنه که اونم اصلا احتیاجی به صیغه نداره
واقعا فلسفه صیغه رو نمیفهمم قبل عقد!!!
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"